Nieuwe Amazon Kindle-commercial valt opnieuw iPad aan

Amazon maakte eerder een commercial waarin ze de slechte leesbaarheid van de iPad in direct zonlicht op de hak namen. Nu is er een nieuw filmpje, waarin de iPad het opnieuw zwaar te verduren krijgt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

kindle ipadAmazon maakte eerder een commercial waarin ze de slechte leesbaarheid van de iPad in direct zonlicht op de hak namen. Nu is er een nieuw filmpje, waarin de iPad het opnieuw zwaar te verduren krijgt. Het scherm van de iPad is veel te glimmend. Meer dan 800.000 boeken, een niet-glimmend scherm, lichter dan een paperback en een batterijduur tot een maand: je zou wel gek zijn als je de iPad nog zou kopen. De aanpak is deze keer wel wat minder fel.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Amazon

Amazon is een van de bekendste internationale webshops voor elektronica, huishoudartikelen, speelgoed, levensmiddelen en meer. Je kunt bij Amazon ook terecht voor goede Apple-deals. Amazon is sinds 2020 met een eigen versie van de webshop actief in Nederland en biedt vaak goedkope aanbiedingen, ook voor tech. Met een Amazon Prime-abonnement profiteer je van allerlei voordelen, zoals gratis verzending. Bekijk de de beste Amazon Nederland deals en hoe je lid wordt van de streamingdienst Amazon Prime Video. Er is extra voordeel te halen tijdens het jaarlijkse evenement Amazon Prime Day.

Amazon

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.