iPad uitverkocht bij diverse Europese winkels en distributeurs

De iPad is bij diverse winkels en distributeurs uitverkocht of de voorraden zijn heel laag. Wijst dit erop dat een snelle aankondiging van de iPad 2 volgt?

ipad 2 mockupAls Apple-producten uitverkocht raken, is dat vaak een aanwijzing dat er iets nieuws aankomt. Wat de iPad betreft weten we dat er spoedig een aankondiging van Apple moet volgen, maar concrete aanwijzingen in het distributiekanaal waren er nog niet. Tot vandaag, want de eerste winkeliers en distributeurs melden al tekorten. Officiële Apple-verkoper Carphone Warehouse is in het Verenigd Koninkrijk door de voorraad 64 GB Wi-Fi iPads heen en alle 3G-uitvoeringen van de iPad zijn eveneens uitverkocht.

Bij de grote Europese distributeur Ingram Micro zijn de 16 GB en 64 GB iPad Wi-Fi en de 64 GB iPad 3G ook uitverkocht. Van de overige modellen is ook weinig voorraad over. Er zijn nog meer aanwijzingen: Europese operators Orange UK en T-Mobile UK hebben de prijs van de iPad 3G gehalveerd voor klanten die een tweejarig contract afsluiten. Het apparaat is nu te krijgen vanaf £99,99. Bij reseller Future Shop in Canada zijn diverse uitvoering van de iPad ook uitverkocht of met beperkte voorraad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2011, 21:54
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.