PhoneSuit Elite: iPhone-batterijhoes heeft vrijstaande geluidspoort

De PhoneSuit Elite is een iPhone 5-batterijhoes met een vrijstaande geluidspoort. Je kunt naar muziek luisteren zonder hem te verwijderen.

PhoneSuit EliteOnder andere Mophie heeft flink wat iPhone 5- en iPhone 5s-batterijcases op de markt, maar het merendeel van deze hoezen heeft één bijkomend nadeel: het is lastig om de geluidspoort van je iPhone te bereiken. Een probleem dat sommige cases oplossen met een bijbehorende adapter, maar de makers van de PhoneSuit Elite hebben een eleganter alternatief: in hun nieuwe batterijhoes wordt de audiopoort vrijgehouden, waardoor er vanuit iedere gangbare positie een kabel in past.

De PhoneSuit Elite is naast de vrijstaande geluidspoort gelijk aan het gros van de batterijcases op de markt. Met een capaciteit van 2100mAh kan de hoes volgens de makers de gebruikstijd van je iPhone verdubbelen, en de afgeronde inkepingen voor je iPhone-speakers vormen een halve klankkast die het geluid van je iPhone verbeteren. Nadeel is uiteraard dat je iPhone iets dikker wordt als je de hoes gebruikt. Bovendien voegt het accessoire 79 gram toe aan je iPhone.

Je kunt de PhoneSuit Elite bestellen voor $99,95, maar voor dat bedrag ben je er nog niet. Voor verzending naar Nederland of België betaal je ook nog eens 35 dollar aan verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2013, 17:58
Categorie Providers
Onderwerpen batterij, case

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.