Nest in koper

Nest-thermostaat nu ook in koperkleur, wit en zwart

Nest introduceert nieuwe kleuren voor de Nest Learning Thermostaat. Je kunt nu ook kiezen uit koper en zwart, beide voorzien van speciale coating. Maar hoe zit het nou met HomeKit?

Nest in koper en zwart

Heb je je hele huis ingericht met koperen spullen, past de thermostaat er niet bij! Nest gaat daar wat aan doen, door de Nest Learning Thermostat nu in drie nieuwe kleuren uit te brengen: wit, koper en zwart.

Nest-thermostaat in koper, zwart en wit

De nieuwe kleuren werden vorig jaar (!) al geïntroduceerd in de VS. Vanaf nu zijn ook Nederlanders en Belgen aan de beurt, zo vertelde Nest-woordvoerder Lionel Guicherd Callin in een interview. Het koperen model is voorzien van een laagje echt koper, dat met behulp van galvanisatie is aangebracht. Koper is een vrij zacht materiaal en je wilt niet dat er na verloop van tijd allemaal deukjes in zitten. Vandaar dat de ring rondom de thermostaat nog steeds van staal is gemaakt.

Nou is de kans aanwezig dat je de koperen accenten in je interieur alweer hebt vervangen, dus het is maar goed dat Nest ook versies uitbrengt die wat tijdlozer zijn. De zwarte versie is voorzien van een zogenaamde diamond-like carbon coating, die moet voorkomen dat er op termijn krassen op te zien zijn. De coating is volgens de fabrikant half zo hard als echte diamant. Ook heeft dit model een oliewerende laag gekregen, om ervoor te zorgen dat je vingervlekken weer makkelijk met een doekje eraf kunt vegen.

Daarnaast is er een nieuwe witte versie. De nieuwe kleuren liggen voor dezelfde prijs in de Nederlandse Belgische winkels als het bekende model van roestvrij staal: €249. Dat Nest juist nu met nieuwe kleuren komt, heeft ermee te maken dat de winter er weer aankomt, waardoor veel mensen zich oriënteren op een nieuwe thermostaat.

Nest in koper

Natuurlijk hebben we ook gevraagd of er nog nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van HomeKit, maar helaas: daar hoef je voorlopig niet op te rekenen. Je vindt de nieuwe kleuren thermostaat vanaf vandaag bij winkels als Coolblue, zal zullen in de meeste winkels de standaard zilverkleurige versie het makkelijkst te vinden zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2017, 11:21
Categorie Accessoires
Onderwerpen nest, thermostaat
18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.