Nationale IQ Test live mee te spelen op iPhone (update) en iPad

BNN zendt vanavond de Nationale IQ Test uit. Meespelen kan nu ook op de iPhone en iPad, via een geoptimaliseerde website.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

BNN zendt vanavond de Nationale IQ Test uit. Wie mee wil spelen kan dat vandaf dit jaar ook op de iPhone en iPad doen. Er is geen aparte app voor gemaakt, maar een website die voor iOS is geoptimaliseerd. Ga naar http://iqtest.bnn.nl en alles wijst zich vanzelf. Een uitgebreider artikel vind je op iPadclub. De uitzending begint om 20:30 uur.

Update 2: ondanks de informatie die we van BNN kregen, blijkt de iPhone toch niet voor iedereen geschikt om de quiz te spelen. De website van BNN vermeldt nog steeds hoopvol: “Alle iPhones, Android telefoons en de BlackBerry Torch zijn in ieder geval geschikt” maar als je op de iPhone naar de site gaat, krijg je onderstaande foutmelding. Zoals uit onderstaande reacties blijkt, is de site wel te bezoeken als je handmatig de URL in Safari intikt. We hebben de klikbare link daarom uit het artikel gehaald, om misverstanden te voorkomen.

bnn iq quiz iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2011, 22:10
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerpen bnn, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.