Mophie kondigt Juice Pack Helium aan voor iPhone 5

Mophie heeft de Juice Pack Helium aangekondigd, een reservebatterij die strak rondom de iPhone 5 sluit en die je 6 uur extra gebruiksduur geeft.

mophie juice pack helium
Accessoiremaker Mophie heeft de Juice Pack Helium aangekondigd. Het is een beschermhoes die tegelijk een reservebatterij bevat, zodat je nooit zonder prik zit. De Mophie Juice Pack Helium komt in donker metallic en zilver metallic op de markt en kost 80 dollar.

iphone mophie juice pack heliumDe donkere versie komt op 14 februari beschikbaar, de zilverkleurige begin maart van dit jaar. Mophie heeft een vaste schare fans, omdat de producten van goede kwaliteit zijn. Deze hoes is superdun uitgevoerd en bevat een batterij met een capaciteit van 1500 mAh. Het is 13% dunner dan eerdere Juice Packs voor de iPhone, vandaar de toevoeging ‘Helium’. De batterij geeft je zes uur bellen/internetten op 3G en zeven uur internetten via Wi-Fi. Ben je iemand die last heeft van een snel leegrakende batterij, dan is de nieuwe batterijhoes van Mophie een mooie oplossing. Maar hou er rekening mee dat dit soort accessoires nauwsluitend zijn en daarom maar twee generaties iPhone meegaan (er vanuit gaande dat de iPhone 5S dezelfde behuizing houdt als de huidige iPhone 5).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2013, 22:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, mophie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.