Mophie Juice Pack H2Pro

Mophie H2Pro: waterdichte iPhone 6-case met extra batterij

Met Mophie's waterdichte H2Pro-case kun je deze zomer gewoon met je iPhone 6 het zwembad in, terwijl je toestel van een extra batterij is voorzien.
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

Ben jij al klaar voor de zomer? Met Mophie’s nieuwe iPhone-case kun je niet alleen zwemmen met je iPhone, maar ook gelijktijdig de accu opladen. De bekende Amerikaanse fabrikant staat bekend om haar cases met ingebouwde batterij, maar de Juice Pack H2Pro is het eerste waterbestendige model in de collectie van Mophie.

Mophie H2Pro case

De H2Pro is ontworpen voor de iPhone 6 en beschermt het toestel tegen water, tot zo’n 30 minuten op 1,2 meter diepte. Een hele dag met je iPhone in het zwembad duiken is dus af te raden. Wanneer de case om je smartphone is bevestigd kun je gewoon gebruik blijven maken van alle knoppen op je iPhone, inclusief de Touch ID-sensor. Ook hoef je je geen zorgen te maken over een lege accu. Raakt deze leeg, dan kun je via de ingebouwde 2,750mAH batterij van de H2Pro je telefoon weer opladen. Dankzij een speciale techniek herkent de case wanneer je iPhone bijna leeg is, zodat hij kan worden opgeladen voordat de accu definitief uitvalt. Daarnaast is de case niet alleen waterdicht maar houdt je toestel ook vrij van zand en ander vuil.

Goedkoop is de waterbestendige Juice Pack H2Pro niet. Op dit moment kun je een vooruitbestelling plaatsen, waarbij je 129,95 dollar betaalt. De verwachte levering vindt eind mei plaats, waardoor je de iPhone-case in ieder geval voor de zomer in huis zult hebben.

Mophie Juice Pack H2Pro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2015, 13:21
Categorie Accessoires
Onderwerpen mophie, waterdicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.