Reacties voor: Mobistar introduceert Internet Everywhere Multi: mobiel internet op meerdere apparaten

Mobistar biedt vanaf 1 juli abonnementen met databundel aan, die je op meerdere mobiele apparaten kunt gebruiken, bijvoorbeeld op een smartphone en tablet.

Reacties: 33 reacties

  1. Kijk, de Belgen zijn bezig met een inhaalslag! Dat is al de tweede keer deze week dat ze moderner blijken te zijn dan de Nederlandse providers!

    Bovendien zijn de tarieven ook nog eens zeer concurrerend te noemen met de nieuwste Nederlandse abonnementen, dat is ook wel eens omgekeerd geweest.

  2. Goed voorbeeld doet goed volgen? 🙂

  3. En nog is dit lang niet zo interessant als Mobile Vikings!

  4. Mobistar, daar ben ik jankend weggelopen, niks lukte daar, 3G ook maar zeer beperkt, nu lekker bij MV 2Gb voor €12,-, via een NL netwerk, mijn iPhone staat op manueel zodat ik nooit op die Belgische netwerken kom!!! Base only!!!

  5. Ik heb de iPhone en de ipadII met een dual sim kaart .
    dus op allebij de toestellen internet

  6. Viva la MyWi (& Hackstor)!

  7. Mobistar zijn net al proximus gangsters
    Wij betalen al jaren veel te veel
    En voor wat ?

    Mobile Vickings !
    Eindelijk een eerlijke provider
    12€ per maand 2gb data only
    Voor 15€ krijg je der nogs een 1000 sms bij
    En je kan die 15 opbellen

  8. Zo innovatief is het nu ook weer niet. Bij Vodafone kun je tegen een kleine vergoeding van € 13,69 eenmalig, een tweede, identieke simkaart krijgen. Ook is het mogelijk een micro-sim-kaart voor hetzelfde nummer erbij te nemen. Zie: http://bit.ly/k61Zpc

  9. Proximus heeft dit al sinds 23 mei, en het noemt Bizz Mobile Internet Duo: €25 voor 1 GB, op 2 toestellen of €45 voor 5 GB. Wel wat aan de prijzige kant, maar gaat toch voor het 3G-netwerk nietwaar 🙂

  10. Origineel geplaatst door MarcelXXX
    Mobistar, daar ben ik jankend weggelopen, niks lukte daar, 3G ook maar zeer beperkt, nu lekker bij MV 2Gb voor €12,-, via een NL netwerk, mijn iPhone staat op manueel zodat ik nooit op die Belgische netwerken kom!!! Base only!!!

    volledig gelijk leve mv

  11. België is echt goed bezig!

  12. Ik heb een dual sim van t-mobile en gebruik een mifi kastje (huawei e585) heb nu op max 5 apperaten internet op 1 abonnement!

  13. “De goedkoopste variant kost 15 euro per maand en geeft recht op een databundel van 750 MB.”

    Tiens… En ik betaal 15 euro per maand voor 500 MB, voor enkel de IPhone ??

  14. Met al die datalimieten kun je toch standaard thetering toestaan. Zitten mensen ook eerder aan hun limiet en kunnen de providers nog meer geld verdienen.

    Maar is waarschijnlijk te simpel gedacht…

  15. Maarreh…. Als je duo sim hebt is je iPhone toch onbereikbaar als je met je iPad online bent?

    Verder wel beter dat ze het legaal gaan regelen. In NL ben je gebonden aan een extra abonnement, een 15,- euro toeslag bij Vf. Of jailbreaken en je geld aan nuttiger dingen besteden.

  16. En nog nooit gehoord van Mobile Vikings?
    Daar al een jaar lang gratis mobiel internet tot 1 gieg na oplading van 15€… Zonder abonnement! …

  17. Snap ik iets niet? Ik heb proximus en gebruik mijn iPhone als persoonlijke hotspot en heb dezelfde functionaliteit, niet?

  18. Origineel geplaatst door karl-heinz debouver
    En nog nooit gehoord van Mobile Vikings?
    Daar al een jaar lang gratis mobiel internet tot 1 gieg na oplading van 15€… Zonder abonnement! …

    Dat is ondertussen al een hele tijd 2 gb

  19. Daar zijn ze weer met hun Mobile Vickings .., hun fantastische datalimieten zijn toch voor het grootste deel nog altijd slechts 2G ?
    Dat is nog altijd belachelijk traag tov 3G ! Dan liever minder data maar sneller !?

  20. dat ze (Mobi*) eens eerst een zorgen voor een deftige 3G ‘covering’
    mijn iPad is aangesloten bij Proximus, dan kan je met die data ten minste wat aanvangen

  21. Oha, lijkt het nou zo of betaalt iedereen hier heel veel voor het internet.. mhh.

    Ik betaal €7,25, eenmalig voor 1GB internet. zonder abbo. Supersnel 3G internet ;]

  22. @woca: Base heeft ondertussen betere 3G dan Proximus!!!

  23. dat noem ik pas voordelig!

  24. @woca: Bijna overal 3G met mijn iPad in combinatie met Mobile Viking. Ze zitten ook niet stil bij Base, hé.

  25. Nog het ergste bij mobistar is dat ze alles blokkeren van tethering via bluetooth – kabel + de wi-fi hotspot mogelijkheid.. ze verkopen liever de dongles met een extra abbo.. afzetters.

  26. Dit zijn zeker niet de beste prijzen hoor, je kan bij Base voor maar liefst 10€ genieten van 2GB en dan nog wel met prepaid kaart. Het tethering systeem is ook al oud nieuws. Als je tablet wifi heeft en je mobieltje ook wifi heeft kan je je mobielt in de meeste gevallen, zeker met een iphone, als vpn gebruiken….. Mobistar====> old news
    Base===>> goedkoopste en betrouwbaarste mobiele netwerk!

  27. Origineel geplaatst door woca
    Daar zijn ze weer met hun Mobile Vickings .., hun fantastische datalimieten zijn toch voor het grootste deel nog altijd slechts 2G ?Dat is nog altijd belachelijk traag tov 3G ! Dan liever minder data maar sneller !?

    Tja, blijf dan maar bij uw supersonische 3G. Ik woon/werk in Antwerpen (overal 3G) en daar waar ik het niet heb, is de snelheid nog ruim voldoende om mij niet te moeten frustreren (er zijn erger dingen in het leven).
    Ik was vroeger ook bij de dieven van Mobistar. Sinds een dik half jaar ook bij Mobile Vikings en daar nog geen seconde spijt van gehad. Wat een service bieden die gasten, on-ge-zien!!! En daarbovenop: al 3 herlaadbeurten gratis gekregen! 😉
    Gisteren nog op mijn laptop (via persoonlijke hotspot iPhone) wat software-updates gedaan, die 2GB krijg ik toch nooit op! 🙂 MV rules! 😉

  28. In Spanje hadden we dat 3 jaar geleden al. Multi-sim heet dat bij Movistar. Je kunt maximaal 3 (geloof ik) simkaarten krijgen op hetzelfde nummer. Als je gebeld wordt gaan ook alle 3 de telefoons over.

  29. Mobile vikings 15 euro per maand 1000smssen en 2 gig downloaden per maand! Ook zonder problemen tethering iPad via mijn iphone allemaal zonder problemen!!!

  30. Origineel geplaatst door woca
    Daar zijn ze weer met hun Mobile Vickings .., hun fantastische datalimieten zijn toch voor het grootste deel nog altijd slechts 2G ?Dat is nog altijd belachelijk traag tov 3G ! Dan liever minder data maar sneller !?

    Klopt! Leve Base op dat punt. Nooit problemen en heeft de beste 3G coverage. Zat vroeger bij Proximus, nooit meer! Betaal 70 EUR all in (ongel. bellen, sms’en, mms’en en 500MB). Meer dan genoeg moet ik zeggen, tenzij je online met je Iphone wilt zitten te gamen. Maar dat zal voor de meesten wel niet zijn. Voor zover, blijf ik bij Base. Maar ze kunnen wel gaan komen met die tethering. Heb ook een Ipad en zou dus interessant zijn.

  31. Net even gebeld met Mobistar helpdesk en ze hebben mijn huidige 15€ data abonnement gratis opgewaardeerd van 500MB datalimiet naar 750MB datalimiet. (zonder extra verbintenissen, zonder promoties, zonder extra kosten)
    dwz een mooi cadeau van +50% datalimiet

  32. En ze hebben je contract verlengd naar onbepaalde duur hoogstwaarschijnlijk GG. 🙂

    @scorpioorpio: Net even gebeld met Mobistar helpdesk en ze hebben mijn huidige 15€ data abonnement gratis opgewaardeerd van 500MB datalimiet naar 750MB datalimiet. (zonder extra verbintenissen, zonder promoties, zonder extra kosten)
    dwz een mooi cadeau van +50% datalimiet

  33. Ik woon in Antwerpen, gebruik de MV data only and heb wel sterke 3G, hoor!

    Origineel geplaatst door ozzy
    Dit zijn zeker niet de beste prijzen hoor, je kan bij Base voor maar liefst 10€ genieten van 2GB en dan nog wel met prepaid kaart. Het tethering systeem is ook al oud nieuws. Als je tablet wifi heeft en je mobieltje ook wifi heeft kan je je mobielt in de meeste gevallen, zeker met een iphone, als vpn gebruiken….. Mobistar====> old news Base===>> goedkoopste en betrouwbaarste mobiele netwerk!

    Wat is het 10 euro voor 2GB? Heb ik nog niet gehoord?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.