Reacties voor: Mobistar Internet Everywhere Multi: abonnement op smartphone en tablet delen

Mobistar biedt vanaf 1 juli abonnementen met databundel aan, die je op meerdere mobiele apparaten kunt gebruiken, bijvoorbeeld op een smartphone en tablet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Of je thetert gewoon na een jb enzo!

  2. Yeeeeaaaahhhh. Ik ben dan wel geen Belg maar als er een schaap over het damhek is….?

  3. dus ik heb een data abo voor mijn ipad van 15 euro / maand dus vanaf nu kan ik ook mijn iphone met hetzelfde abo gebruiken (enkel de data), terwijl die bij proximus zit voor telefonie ?

  4. Alle overige Belgische operatoren laten tethering middels de iPhone Personal Hotspot functionaliteit toe met uitzondering van Mobistar – lijkt mij op het eerste gezicht opnieuw een poging van Mobistar om mensen wat lichter te maken …

  5. Origineel geplaatst door djs5002002
    Alle overige Belgische operatoren laten tethering middels de iPhone Personal Hotspot functionaliteit toe met uitzondering van Mobistar – lijkt mij op het eerste gezicht opnieuw een poging van Mobistar om mensen wat lichter te maken …

    Groot gelijk! Ik heb een mobistar abbo en vind het vreselijk dat ik niet kan tetheren. Pure afzetterij!

  6. is het dan mogelijk om online te gaan met beide apparaten tegelijk als je 2 simkaarten hebt, waardoor het datavolume verdeelt wordt over de 2 toestellen ?

  7. Ik begrijp dit artikel niet helemaal. Ik heb al tijden een TMobile abbo voor mijn iphone, en heb daarbij een duo sim voor mijn iPad. Kan vrijelijk mijn internetstream verdelen over mijn apparaten op een abbo (nog met onbeperkt internet). Gezien het monopolie dat TMobile in de eerste jaren heeft gehad, loopt de meerderheid van de iPhoneeigenaren met een TMobileabbo rond en kunnen dit toch ook?

  8. Ik betaal 12 euro voor 2 GB per maand…

  9. ja maar bij mobile vikings is de snelheid zodanig snel, dat die 2gb eigenlijk onbeperkt internet is 🙂

  10. Heel prima. Het duurt wel lang trouwens voordat telecom bedrijven dit soort abonnementen aanbieden. Maar dat gaat vast wel meer komen zodra meer mensen meerdere mobile apparaten gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.