MobileFun brengt iPhone 3G case met zonnepaneel uit

MobileFun brengt een beschermhoes met zonnepaneel op de markt: de iPhone 3G Solar Charging Case, verkrijgbaar in zwart en wit.

iPhone 3G Solar Charging CaseDe Britse aanbieder MobileFun brengt de iPhone 3G Solar Charging Case uit: een beschermhoes waarin een zonnepaneel is ingebouwd. De case is voorzien van een mini-USB-aansluiting zodat je de interne batterij ook via de pc kunt opladen. Overdag laad je de batterij op via het zonnepaneel, om op een later moment wat energie achter de hand te hebben. De case is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit.


Het leer lijkt niet helemaal mooi rondom het scherm te zitten, maar dat is misschien een kwestie van bijtrekken. De case heeft ongeveer 3 uur nodig om helemaal op te laden, is voorzien van een afneembare broekriemclip en wordt geleverd met een mini-USB-naar-USB-kabel zodat je ook andere apparaten met een USB-aansluiting ermee kunt opladen. Over de capaciteit van de batterij is de leverancier wat onduidelijk: het zou 1500 maar ook 1100 mAh kunnen zijn. De prijs is £27,95 exclusief verzendkosten.

Meer info: Apple iPhone 3G Solar Case (zwart en wit)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.