Kort iPhone-nieuws: Stof in het scherm, Internet-promo bij Proximus, iPhone-voorraad bij Mobistar en Macinside

Na berichten over haarscheurtjes in de iPhone 3G-behuizing lijkt er nu weer een nieuw probleem op te duiken: stofjes, die onder de glasplaat van het scherm gaan zitten en daarbij stippen op het iPhone-scherm veroorzaken. Verschillende lezers op het forum van iLounge hebben er last van. Het zou te maken kunnen hebben met een loszittende […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

stof onder schermNa berichten over haarscheurtjes in de iPhone 3G-behuizing lijkt er nu weer een nieuw probleem op te duiken: stofjes, die onder de glasplaat van het scherm gaan zitten en daarbij stippen op het iPhone-scherm veroorzaken. Verschillende lezers op het forum van iLounge hebben er last van. Het zou te maken kunnen hebben met een loszittende afdichting rond het scherm, waardoor er vuil tussen scherm en de metalen rand rondom het scherm kan komen.


Proximus heeft nog ruimte voor extra iPhone-klanten. Ze gaan een promotie doen om meer klanten over te halen een abonnement af te sluiten: wie tussen 1 augustus en 30 september het tariefplan Smile 35, 55 of 75 neemt krijgt tot eind 2008 gratis mobiel internet. Daarna betaal je €5 per maand om te kunnen internetten. De aanbieding geldt alleen als je een abonnement voor 12 maanden afsluit. Er gelden nog meer beperkingen: bij Smile 35 is de datalimiet 200 MB, bij Smile 55 is het 500 MB en bij Smile 75 een gigabyte.

iPhoneclub-bezoeker Peter kreeg eerder vandaag een mailtje van Mobistar: “De iPhone3G weer in voorraad online. Haast je!”. Maar in de online shop van Mobistar waren slechts enkele iPhones beschikbaar. Een paar uur later was de hele voorraad alweer uitverkocht. Over een dooie mus gesproken…

MacinsideWie nog wel voorraad heeft liggen is Macinside.nl. Mocht je niet langer op je reservering bij T-Mobile willen wachten, dan moet je morgenochtend naar Apeldoorn en Deventer scheuren. Coen meldt ons dat in beide winkels zeker 10 stuks van alle modellen aanwezig zijn. Wie kent nog meer winkels waar de iPhone gewoon op voorraad is?

Met dank aan Kevin (Proximus), Peter (Mobistar) en Coen (Macinside).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

47 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.