JVC N-BX3: nachtkastje met ingebouwde iPhone-lader en externe speakers

De N-BX3 van JVC is een nachtkastje, waarmee je tegelijkertijd je iPhone kunt opladen. Twee 30 watt-speakers maken het mogelijk om ook je muziek versterkt af te spelen.

JVC Nightstand fotoJe kunt je iPhone in een dock zetten op je nachtkasje zodat hij ‘s ochtends volledig is opgeladen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een nachtkastje kopen die als gigantische iPhone-lader dient. De nieuwe N-BX3 van JVC is een nachttafel die je iPhone oplaadt wanneer je hem in de dock zet. Het tafeltje bevat ook speakers, waardoor je hem tegelijkertijd kunt gebruiken om je afgespeelde muziek harder af te spelen.

De N-BX3 van JVC weegt 20 kilo, is 50 bij 30 bij 11 centimeter groot en bevat twee 30 Watt-speakers. Gebruik je hem niet om de muziek van je iPhone af te spelen, dan is het ook mogelijk om lokale radio te luisteren met een ingebouwde FM tuner.

Omdat de nachttafel nog maar net is aangekondigd door JVC, is het nog even afwachten totdat we weten waar hij precies te koop zal zijn. Aangezien JVC achter het accessoire zit, vermoeden we dat er genoeg Nederlandse retailers zullen zijn die hem gaan aanbieden. Hij is op het moment al te koop in Japan voor 40.000 yen, omgerekend ongeveer 400 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2012, 21:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, nacht, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.