Mili Powerspring 4 verdubbelt de batterijduur van je iPhone 4

De Mili Powerspring 4 is een externe batterij voor de iPhone 4. Dankzij deze juicepack overleeft jouw iPhone 4 met gemak een weekendje Ardennen.

mili juicepackEén van de grootste nadelen van de iPhone 4 is dat de batterij niet te verwijderen is. Als je een paar dagen op survival gaat in de Ardennen, dan begeeft je iPhone 4 het halverwege. En dat terwijl je vriend met een Samsung Galaxy S doodleuk een andere batterij in zijn telefoon stopt. Er bestaat gelukkig een oplossing: de Mili Powerspring 4. Dit is één van de eerste externe batterijen voor de iPhone 4.


Voor de iPhone 3G en 3GS zijn al veel juicepacks verkrijgbaar, maar die passen niet op de iPhone 4. Daarom ontwikkelde Mili een speciale juicepack voor de nieuwste telefoon van Apple. De prijs: 85 dollar (67 euro) via Amazon.com. Dit is vergelijkbaar met andere juicepacks.

Mili beweert dat de Powerspring 4 de dunste externe iPhone 4-batterij is. In de case zit een batterij met een capaciteit van 1600mAh. Genoeg om twee keer zo lang met je iPhone te gamen, op het internet te surfen en muziek te luisteren.

Op zoek naar een dunne batterij voor je iPhone 3G of 3GS? Lees onze review over de Mophie 3G Juice Pack Air!

mili juicepack

Via: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2010, 15:37
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, iPhone 4, juice pack, milieu
35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.