Microsoft Outlook bijgewerkt met 3D Touch en afdrukfunctie

Microsoft heeft de Outlook-app bijgewerkt met twee handige nieuwe functies. Voor iPhone 6s eigenaren is er 3D Touch toegevoegd met Quick Actions op het appicoon. Ook zijn er nu printeropties vanuit de e-mailweergave beschikbaar.

De mail-app van Microsoft is vandaag bijgewerkt met twee handige nieuwe functies. Iedereen kan gebruik maken van de afdrukfuncties, terwijl speciaal voor iPhone 6s ondersteuning voor 3D Touch is toegevoegd.

3D Touch voor snel aanmaken van mails en gebeurtenissen

Microsoft Outlook heeft nu 3D Touch.Dankzij 3D Touch is het mogelijk om snel een gebeurtenis of een e-mail aan te maken, direct vanaf het beginscherm van je iPhone. Druk hard op het appicoon en selecteer één van de opties die in beeld verschijnt. Naast het aanmaken van mails en gebeurtenissen kun je ook je snel je agenda weergeven. Voor iPhone 6s-eigenaren is het met de nieuwste versie ook mogelijk om een bericht of gesprek vanuit de e-mailweergave af te drukken. Deze optie vind je in de rechterbovenhoek van het scherm.

Hoewel de naam van de app anders doet vermoeden, werkt Microsoft Outlook met meerdere e-maildiensten. De app heeft sinds augustus ook een versie voor de Apple Watch en is erg compleet qua functies. Doordat de app met meerdere diensten werkt, is het een potentieel alternatief voor de binnenkort te vervallen mail-app Mailbox. We hebben de app dan ook meegenomen in onze lijst van alternatieve mail-apps.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2015, 10:45
Categorie Apps
Onderwerp outlook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.