iphone 6 kleuren

Meer dan 4 miljoen voorbestellingen iPhone 6 binnen 24 uur

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn meer dan 4 miljoen keer voorbesteld binnen 24 uur. Dit maakte Apple bekend in een persbericht.

iphone 6 kleurenEr zijn meer dan 4 miljoen iPhone 6 en iPhone 6 Plus pre-orders geplaatst binnen de eerste 24 uur. Dit bevestigt Apple in een persbericht. Volgens Apple zijn er veel meer iPhones besteld dan er deze maand op voorraad zijn, waardoor veel bestellingen pas in oktober worden geleverd. Afgelopen week sprak Apple al over een verkooprecord, maar nu weten we om hoeveel bestelde iPhone 6-modellen het precies gaat.

De iPhone 6 is nog niet te koop, maar sinds afgelopen vrijdag is het in een aantal landen mogelijk om hem alvast te bestellen of in de winkel te reserveren. Dit kan in de Verenigde Staten, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore en het Verenigd Koninkrijk. Deze bestelde iPhones worden vanaf 19 september bij de kopers geleverd. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn pas op vrijdag 26 september in Nederland en België te koop. Hoe zit het met pre-orders in Nederland? Dat hebben we voor je uitgezocht.

In veel landen is de iPhone 6 Plus nu al moeilijk verkrijgbaar. De iPhone 6 is op zijn beurt makkelijker te bestellen. Hoe de iPhone-aantallen er volgende week in Nederland en België uitzien, blijft nog even de vraag. Meestal heeft Apple echter aparte voorraden voor ieder land. Een tekort aan iPhones in de Verenigde Staten betekent daarom niet de Nederlandse en Belgische verkoop in de weg te zitten.

Met de grote hoeveelheid pre-orders is Apple hard op weg met het neerzetten van een nieuw verkooprecord. De laatste keer dat Apple pre-ordercijfers deelde was in 2012 met de iPhone 5 – toen waren er 2 miljoen iPhones voorbesteld. Wil Apple een nieuw record neerzetten, dan moeten er komend weekend meer dan 9 miljoen iPhones worden verkocht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2014, 14:52
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.