Met Marvel ontwerp je je eigen app.

Met Marvel ontwerpt iedereen zijn eigen droomapp

Dankzij de app Marvel kan iedereen zijn eigen app designen. Zonder technische kennis maak je schetsen van hoe jou app-idee eruit zou moeten zien. De nieuwste update met onder andere 3D Touch maakt deze app nog makkelijker en dankzij het Verkennen-tabblad kom je op nieuwe ideeën.

Met Marvel ontwerp je je eigen app.Als je een creatieveling bent, maar niet de technische kennis bezit om een eigen app te maken, dan is Marvel jouw beste vriend. Marvel maakt het ontwerpen van je eigen app kinderspel, zodat je je briljante idee met de wereld kan delen. De app heeft een grote update gekregen, waardoor het nog makkelijker geworden is om je eigen ontwerpen te maken.

Marvel: eenvoudig eigen apps ontwerpen

In Marvel draait alles om het ontwerpen van je eigen app. Doordat je geen enkele technische kennis nodig hebt, kun je je met de app helemaal laten gaan. Maak foto’s van je gemaakte schetsen, importeer deze uit Dropbox of Adobe Creative Cloud of teken rechtstreeks op je toestel. Bij het aanmaken van een project maak je de keuze voor het soort toestel waarvoor je een design wil maken, zoals de iPhone 6 of Apple Watch.

Voeg een design toe in Marvel. Marvel: teken je eigen app design.

Je kunt meerdere schermen maken binnen hetzelfde project en door zogenaamde hotspots toe te voegen, koppel je deze schermen aan elkaar. Hierdoor krijg je het idee dat je door je eigen app aan het navigeren bent. Dankzij de nieuwste update wordt de iPad Pro ook ondersteund, waardoor de app daar beter op draait. Helaas werkt de app niet met de Apple Pencil, wat het tekenen een stuk makkelijker gemaakt zou hebben.

Apps van andere gebruikers verkennen
Nieuw in de app is wel het Verkennen-tabblad. Hier vind je veel creatieve ideeën van andere Marvel-gebruikers waardoor je inspiratie op kan doen. De concepten zijn gesorteerd op populariteit, recente toevoegingen en keuzes van de medewerkers. Reageer en laat je waardering blijken om concepten te ondersteunen. De concepten zijn volledig interactief, waardoor je als het waren door andermans apps aan het bladeren bent.

Marvel: Verkennen tabblad laat creaties van anderen zien. Reageer op een project in het Verkennen-tabblad in Marvel.

De app heeft met deze update ook 3D Touch gekregen om snel naar een project of populaire concepten te springen. Met 3D Touch voeg je ook sneller hotspots aan je ontwerpen toe. Verder is het ontwerpproces wat vereenvoudigd en is het makkelijker geworden om afbeeldingen van je project te verwijderen. Al met al is de app behoorlijk veelzijdig en is het vermakelijk om je eigen designs tot leven te zien komen, zelfs al is het maar voor de lol.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2015, 14:04
Categorie Apps
Onderwerpen creativiteit, design

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.