Kenu AirFrame Car Kit

Nieuwe Kenu Car Kit combineert de Airframe+ met autolader

De Kenu Airframe+ Car Kit bestaat uit de smartphone-houder voor het dashboard en de nieuwe DualTrip snellader voor de auto. Nu als bundel voor ca 40 euro.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De Kenu Airframe+ is een geliefde manier om je iPhone aan het dashboard van de auto te bevestigen. Maar Kenu heeft nu iets nieuws: een Car Kit. Die bestaat uit de bekende smartphone-houder en een usb-autolader waarmee je twee iPhones tegelijk kunt opladen. Je betaalt er ca. €40 voor, dus een tientje duurder dan de losse AirFrame+.

Kenu Airframe+ in gebruik

De Kenu Airframe is zo populair omdat je daarmee je iPhone stevig kunt vastmaken, zonder dat hij het zicht belemmert. Je steekt de Airframe in de luchtroosters van het dashboard, zodat het op bijna elke auto past. Met de grotere Airframe+ kun je ook smartphones zoals de iPhone 6s Plus op je dashboard hangen.

Kenu AirFrame Car Kit

De nieuwe Car Kit is eigenlijk helemaal niet zo vernieuwend, maar het zorgt er wel voor dat je alles in dezelfde stijl hebt. Met de DualTrip-snellader kun je twee smartphones tegelijk opladen terwijl je aan het autorijden bent. De DualTrip-lader is compleet nieuw. Er zitten twee USB-poorten op, waar je je eigen kabels in moet steken. Elke poort levert 2,4 Ampere, dus je kunt met beide een iPad opladen of een iPhone sneller dan gebruikelijk te laden (mits de smartphone het ondersteunt). Iets om rekening mee te houden: deze autolader steekt vrij ver naar buiten en heeft usb-poorten aan de zijkant. In sommige auto’s kan dat wat krap zitten. Er zijn ook autoladers die veel minder uitsteken en de poorten aan de bovenkant hebben, wat eigenlijk handiger in gebruik is. Maar dat zijn niet altijd snelladers.

Kenu DualTrip, twee smartphones opladen

De Airframe+ is dezelfde houder die je al veel langer bij Kenu kunt aanschaffen. De rubberen voetjes steek je in het rooster en vervolgens hang je de iPhone er in portret- of landschapsstand in. Zelfs als je over hobbels en kuilen rijdt, blijft je iPhone stevig zitten. Omdat het zo klein is kun je de Airframe+ makkelijk op zak steken. Bij het ontwerpen van deze Kenu Car Kit hebben de makers ook iets slims bedacht, zodat je de autolader makkelijk kunt meenemen: de DualTrip past precies tussen de armen van de AirFrame+, zodat het een compact pakketje wordt.

We zagen deze nieuwe Car Kit al bij Amazon en zal binnenkort vast ook de Nederlandse winkels bereiken.

Kenu AirFrame+ pakketje om mee te nemen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2017, 15:29
Categorie Accessoires
Onderwerp auto

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.