Office-Insider

Microsoft opent Office Insider-programma nu ook voor Mac-gebruikers

Mac-gebruikers kunnen vanaf vandaag ook Microsoft Office Insider worden. Als Insider kun je eerder van nieuwe functies gebruik maken, die pas weken later aan de rest geïntroduceerd worden. Inschrijven voor het Insider-programma is heel gemakkelijk.

Office-Insider

Microsoft maakt het voor Mac-gebruikers nu ook mogelijk om zich ook aan te melden als Office Insider. Insiders krijgen eerder toegang tot nieuwe functies die later voor iedereen aan Microsoft Office toegevoegd worden.

Als je lid wilt worden van het Microsoft Office Insider-programma moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je een Office 365-lidmaatschap hebben om je aan te kunnen melden. Je kunt vervolgens in het update-venster van Microsoft Office op de Mac jezelf inschrijven. Je opent dit venster door een van de Office-programma’s te openen en via het Help-menu op ‘Check for Updates’ te klikken.

Office Insiders testen nieuwe functies

Als je deelneemt aan het Insider-programma van Microsoft Office kun je één tot drie weken eerder aan de slag met nieuwe functies dan andere Office-gebruikers. Om op de hoogte te blijven van de laatste updates kun je het nieuwe Office Insider-account volgen op Twitter.

Het Office Insider-programma werd door Microsoft geïntroduceerd in november en is sindsdien beschikbaar op Windows en Android. Gisteren werkte Microsoft de volledige Office-lijn aan iOS-apps bij met updates. Deze voegden onder meer ondersteuning voor 3D Touch en de Apple Pencil toe en de update bevatte voor enkele apps ook wat handige nieuwe functies. Lees alles over de meest recente Office-update in onderstaand artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2016, 16:41
Categorie Mac & macOS
Onderwerp microsoft office

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.