Reacties voor: Maak je eigen iPad van karton

Heb je geen geld om een iPad te kopen of wil je nu al met een iPad rondlopen, dan is er een kartonnen mockup, die je kunt uitprinten.
Lees het complete artikel → Maak je eigen iPad van karton
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Ik heb de afbeeldingen uitgeprint en op een plankje gelijmd, gezorgd voor mooie ronde hoeken. Geeft je een mooie indruk van de hanteerbaarheid. Natuurlijk ook de juiste dikte nemen. Je ervaart direct de merwaarde t.o.v een laptop, gewwon lekker in ierder houding hanteerbaar, vooral de Nedrlandse content wordt van belang maar ik ga in ieder geval NRC zo lezen!

  2. Vind het wel grappig.. vanmiddag eens proberen.. kijken of’t qua formaat een beetje handig is..

  3. Geweldig! Lang lang heel lang geleden geleden zo een commodore 64 gemaakt, voordat ik hem kreeg van mijn vader….

  4. Misschien ligt het aan mijn printer, maar ik heb het ding net in elkaar geknutseld en het het is veel korter dan het zou moeten zijn, scheelt meer dan een centimeter,

  5. Ik had hem al op een karton getekend om te kijken hoe groot ie zou worden en hoe het vast te houden is.
    Ik vind hem prima van formaat, al heb ik nog wel mn twijfels bij het typen. Ben errrug benieuwd hoe dat gaat werken.
    In landscape mode gewoon met 2 handen/10 vingers, maar of ik hem in portrait stand met mijn duimen kan bedienen is nog even de vraag.

  6. Zal morgen op mijn werk die A3 variant eens printen, kijk of die een beetje klopt.

    Helaas print, mijn printer niet randloos en dan scheelt het nogal wat.

  7. net bine half uur in elkaar gezet. hij ziet er wel mooi uit en zit ook lekker in de hand. als ie uitkomt koop ik hem meteen

  8. Ik snap het niet echt, als ik die voorkant op een A4tje print op ware grootte dan is de iPad veel kleiner dan 242,8 x 189.7 mm zo ik het op mijn afdrukvoorbeeld kan beordelen.

  9. Ik ga er een maken vor de kinderen want anders ben ik steeds xe IPAD kwijt
    alhoewel met deIphone werkte de truc ook niet en zit ik achter de mac terwijl mijn zo’ntjes zitten te racen op de Iphone

  10. Vanmiddag al even de kans gehad om de A3 pdf uit te printen en die komt er meteen goed uit. Toch wel een goede manier om een idee te kijgen van de iPad.

    http://www.bertvandewiel.nl/ipad.jpg

  11. @Bert: Haha nice 😉

    Heb het geprobeerd.. maar ‘k krijg het hele zaakje nie op een A4’tje 🙁

  12. De afmetingen zijn inderdaad niet juist. Het beste kun je het bestand in een tekenprogramma, tekstverwerker of opmaakprogramma openen. Je maakt het dan zelf even op maat. Neem een MDF plaatje van b.v. 12mm, mooie ronde hoeken, schuine kanten, wat lijmspay, boeklon eroer en zie daar, je surprise is klaar. Wat direct opvalt, ideaal als schrijfblok, voor naslagwerk, instructiefilms (James Oliver op het aanrecht), enz, dat wordt genieten!

  13. Hey,

    waar kan ik hem nu downloaden dan? ik zie geen duidelijke link..

  14. @Daam: die A3 hier: http://files.me.com/markeee/0bm3mo en voor de A4 kun je gewoon de links hierboven gebruiken, maar die is alleen de juiste maat als je printer randloos kan printen.

  15. maar of ik hem in portrait stand met mijn duimen kan bedienen is nog even de vraag.

    wild idee’tje: probeer eens hem met je linkerhand gewoon vast te houden (je weet wel zo langs links onder de ipad door en dan de rechterkant vasthouden dat hij rust op je linkerbinnenarm of pols) en dan typen met alleen je rechterhand… Je weet wel net zoals een iPhone bijna… Vasthouden met een hand, typen met de andere…

    PS: als je linkshandig bent moet je links en rechts in bovenstaande handleiding omdraaien!!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.