Speck SeeThru Satin: hardcase met zachte eigenschappen

Speck SeeThru Satin is een nieuwe uitvoering van een iPhone-case die Speck al langer op de markt brengt. Het is een matte, doorzichtige uitvoering die vanaf nu in de winkel ligt.

seethru satinSpeck liet op de CES diverse nieuwe iPhone-accessoires zien, waaronder de SeeThru Satin case die vanaf nu in de winkel ligt. De hoesjes wonnen de eerste prijs bij de iLounge Best of Show Awards en werden in een limited edition ook weggegeven in een grijs/oranje versie met iLounge-opdruk.

Ik heb zo’n gratis hoesje meegenomen, maar vond het eerlijk gezegd niet zo bijzonder: het is gewoon een hardplastic case die je iPhone dikker maakt. Omdat het materiaal flexibeler is dan gangbare hardcases kun je de iPhone er via de schermopening aan de voorzijde in stoppen, net als bij een siliconencase. Mocht je behoefte hebben aan bescherming voor je iPhone en zie je de Speck-case wel zitten, dan is er nu de nieuwe uitvoering SeeThru Satin, gemaakt van transparant materiaal.

De SeeThru Satin is per direct verkrijgbaar in zwart, paars, rood, blauw, groen en roze. Ze kosten $29,95 per stuk. Mijn grootste bezwaar tegen deze case is trouwens niet het onopvallende uiterlijk, maar de moeite die je moet doen om de case te verwijderen. Ook wanneer je nagels hebt of sterk bent moet je behoorlijk aan de case trekken om je iPhone er weer uit te krijgen. Speck brengt de case in veel meer uitvoeringen op de markt, zoals een zwarte krijtstreepversie, bekleed met stof.

Meer info: Speck

Voor andere iPhone-hoesjes kun je natuurlijk ook eens een kijkje in onze eigen iPhoneclub-shop nemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2010, 20:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, speck

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.