Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Kleurrijk puzzelspel Linia is Apple’s gratis App van de Week

Puzzelfans opgelet: het kleurrijke puzzelspel Linia is Apple's gratis App van de Week. Lukt het jou om de tientallen uitdagende puzzels op te lossen?
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Het weekend is een mooi moment voor wat ontspanning. Als je graag puzzelt, dan is Apple’s nieuwe App van de Week de moeite waard. Deze week is dat het kleurrijke puzzelspel Linia (link). Het spel bevat tientallen kleurrijke uitdagende puzzels, die steeds complexer worden naarmate je vordert. Linia kost normaal gesproken €4, maar is de komende week gratis te downloaden.
Puzzelspel Linia voor iPhone en iPad

Linia: kleurrijk puzzelspel voor iPhone en iPad

De ruim 80 verschillende puzzels in Linia bestaan uit allerlei kleurrijke vormen. Een lijn verbindt die verschillende vormen met elkaar. Aan jou de taak om de juiste kleurcombinaties te maken door deze lijn te volgen. Ook kun je in elk level achievements behalen. Naarmate je vordert in het spel wordt dat steeds ingewikkelder, zoals je in onderstaande video kunt zien. De vormen gaan dan ook bewegen en veranderen van samenstelling. Handig is dat het spel je voortgang opslaat in iCloud, zodat je bijvoorbeeld op je iPhone kunt starten en op je iPad verder kunt spelen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 december 2016 om 19:30
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.