Puzzelspel Linia voor iPhone en iPad

Kleurrijk puzzelspel Linia is Apple’s gratis App van de Week

Puzzelfans opgelet: het kleurrijke puzzelspel Linia is Apple's gratis App van de Week. Lukt het jou om de tientallen uitdagende puzzels op te lossen?
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Het weekend is een mooi moment voor wat ontspanning. Als je graag puzzelt, dan is Apple’s nieuwe App van de Week de moeite waard. Deze week is dat het kleurrijke puzzelspel Linia (link). Het spel bevat tientallen kleurrijke uitdagende puzzels, die steeds complexer worden naarmate je vordert. Linia kost normaal gesproken €4, maar is de komende week gratis te downloaden.
Puzzelspel Linia voor iPhone en iPad

Linia: kleurrijk puzzelspel voor iPhone en iPad

De ruim 80 verschillende puzzels in Linia bestaan uit allerlei kleurrijke vormen. Een lijn verbindt die verschillende vormen met elkaar. Aan jou de taak om de juiste kleurcombinaties te maken door deze lijn te volgen. Ook kun je in elk level achievements behalen. Naarmate je vordert in het spel wordt dat steeds ingewikkelder, zoals je in onderstaande video kunt zien. De vormen gaan dan ook bewegen en veranderen van samenstelling. Handig is dat het spel je voortgang opslaat in iCloud, zodat je bijvoorbeeld op je iPhone kunt starten en op je iPad verder kunt spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2016, 19:30
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.