Lily is Apple's gratis App van de Week

Muziekapp Lily is Apple’s gratis App van de Week

Componeer je eigen muziek op een creatieve manier met Apple's nieuwste App van de Week: Lily. Je downloadt de app deze en komende week gratis in de App Store

Lily is Apple's gratis App van de WeekApple heeft weer een nieuwe App van de Week uitgeroepen. Deze week is de keuze gevallen op Lily, een app waarmee je op een creatieve manier zelf je eigen symfonieën maakt. Deze en komende week download je Lily, dat normaal 2 euro kost, gratis in de App Store.

Maak je eigen symfonie met Lily voor iOS

In Lily maak je je eigen symfonie. Niet met instrumenten zoals in GarageBand, maar met gekleurde waterlelies, vandaar de naam ‘Lily’. Elk blaadje van de waterlelie vertegenwoordigt een bepaalde klank. Door die te combineren componeer je je eigen liedje dat telkens wordt herhaald. Er zijn zes verschillende kleuren lelies en elke kleur staat voor een eigen repertoire aan klanken om te combineren. Je kan meerdere lelies met elkaar combineren, wisselen in tempo en lengte.

Je eigen compositie opnemen en delen met de wereld
Je uiteindelijke compositie kun je opnemen en delen via sociale media (YouTube, Facebook en Twitter) of op Everplay. Daar kun je je laten inspireren door verschillende creaties van andere Lily-gebruikers. Lily is volgens de makers geschikt voor alle leeftijden, of je nou wel of geen noten kunt lezen. Houd er wel rekening mee dat Lily naast Japans, Chinees en Koreaans alleen in het Engels is. Jongere kinderen hebben misschien wat hulp nodig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2017, 13:30
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.