Land Rover LRX krijgt iPhone-integratie

Land Rover heeft een concept car van de Land Rover LRX laten zien, die is voorzien van een iPhone-vakje in de middenconsole. De iPhone is daarmee goed bereikbaar voor de bestuurder.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

LandroverDe Volkswagen iCar lijkt er voorlopig niet te komen en ook bij deze Land Rover LRX duurt het nog even voordat deze in de showroom staat. Het gaat namelijk om een concept car, met in het middenconsole een opbergvak waarin je je iPhone kunt opbergen. Het iPhone-vak is schuin geplaatst, zodat je nog steeds op het scherm kunt kijken. Met deze oplossing zou je handsfree kunnen bellen en heb je makkelijk toegang tot de muziekbibliotheek, Google Maps en andere handige toepassingen voor onderweg.

Land Rover moet nog bekendmaken hoever de iPhone-integratie zal gaan: zo zou de iPhone bijvoorbeeld dienst kunnen doen als navigatiesysteem en als jukebox. Wie meer interesse heeft in de auto dan in de iPhone: deze Land Rover LRX is een tweedeurs SUV (Sport Utility Vehicle) en zal volgende maand op de Detroit autoshow te zien zijn. Het voertuig is in dezelfde stijl als de recent uitgebrachte BMX X6, als een zogenaamde ‘crossover coupe’, bedoeld om jongere klanten te trekken die een betaalbaar off-road voertuig zoeken.

Op Leftlanenews vind je een flinke collectie foto’s van deze Land Rover LRX.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 16:15
Categorie iDevices
Onderwerp auto

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.