Kort iPhone-nieuws: tv-kijken op iPhone met GIMP TV, iPhone Widget Gallery, Black Night iPhone

Drie korte nieuwtjes over de iPhone: GIMP TV heeft het tv-aanbod beschikbaar gemaakt voor de iPhone, WidgetBox deed hetzelfde met widgets die je op de iPhone kunt gebruiken en Goldstriker heeft weer eens een veel te dure iPhone met goud en diamantverf.

Gimp TVEen aantal gevarieerde iPhone-nieuwtjes op een rijtje. Met GIMP TV kun je televisieprogramma’s op je iPhone kijken, de iPhone Widget Gallery is bedoeld om allerlei kleine webapplicaties (widgets) op je iPhone te bekijken en met de Black Night iPhone levert het Britse bedrijf Goldstriker alweer de zoveelste iPhone-bling.

Tv-kijken met GIMP

GIMP TV voor de iPhone heeft niets te maken met de open source fotosoftware The Gimp, maar alles met het bekijken van video’s. Je hebt de keuze uit “populaire series” waar wij nog nooit van hadden gehoord, zoals Beyond Pavement, Fuel Time, Storytime en Digital Production BuZZ. De video’s zijn te bekijken via de link mobile.gimp.tv in je Safari-browser.

iPhone Widget Gallery

WidgetboxWidgets zijn kleine programma’s die bepaalde functionaliteit leveren, zoals een weersverwachting, een klok of een valutarekenhulp. Op de desktop worden ze al veel gebruikt, maar voor mobiele telefoons zijn ze (juist door het kleine formaat) ook heel geschikt. WidgetBox heeft nu 16 widgets beschikbaar voor de iPhone, die je kunt bekijken door in de Safari-browser naar iphone.widgetbox.com te gaan.
Er is ook een tutorial beschikbaar voor het zelf maken van geschikte widgets.

Black Night iPhone

24 karaats iPhoen black NightGoldstriker, maker van luxe uitgevoerde iPhone-modellen, biedt een nieuw model aan: de iPhone Black Night. De 16GB iPhone is voorzien van 24 karaats gouden rand rondom het scherm. De achterzijde is gemaakt van verf die wordt gebruikt voor de Diamond Black Metallic Range van Bentley. Geen echte diamanten dus, maar wel de juiste glans en glitters. Achterop is het Apple-logo natuurlijk uitgevoerd in goud. Goldstriker werkt nog aan meer modellen, bijvoorbeeld een witte Lamborghini en een gouden Jaguar. De Black Night iPhone kost €875.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2008, 10:49
Categorie iDevices
Onderwerpen diamant, goldstriker, televisie, widgets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.