Koop alvast een case voor je iPhone 5

De iPhone 5 is nog niet eens aangekondigd, maar fabrikant True Supplier heeft nu al cases voor het toestel uitgebracht. Hij heeft zich gebaseerd op de geruchten rond de telefoon.

iPhone 5 caseDe iPhone 5 is nog verre van aangekondigd, met enkel geruchten over onder andere een groter scherm en een andere achterkant om over te speculeren. Dat is echter genoeg voor True Supplier, een Chinees bedrijf dat specialiseert in het maken van cases voor iPhones, BlackBerries en Android-toestellen. Zij hebben een aantal hard- en softcases uitgebracht voor de iPhone 5, die volgens geruchten in oktober het daglicht zal zien. Ze bieden zelfs reserveonderdelen aan, mocht je jouw iPhone 5 willen repareren.

De maker heeft zich voor zijn cases gebaseerd op de meest waarschijnlijke geruchten. De kans bestaat hierdoor dat de case niet om de iPhone 5 zal passen, maar als er juist is gegokt zijn ze een van de eersten die met een eigen hoesje op de markt zijn. Wat ze weer een zeer gunstige positie tegenover de concurrentie zal geven. Ondertussen geeft de case ons weer een vooruitblik op hoe een iPhone 5 er uit kan komen te zien. Het is weer eens wat anders dan de concept-modellen die ontwerpers in elkaar zetten.

De website biedt ook reserveonderdelen voor de iPhone 5. Zo kun je een extra camera voor de voor- en achterkant, een audiojack en een sensor voor niet al teveel geld aanschaffen. Deze materialen zijn gebaseerd op de eerder gelekte stukken hardware die ook op iPhoneclub voorbij kwamen.

iPhone 5 case

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2011, 13:39
Categorie iDevices
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.