iPhone Dev Team brengt RedSn0w tethered jailbreak voor iOS 5 beta 6 uit

Het iPhone Dev Team heeft een tethered jailbreak voor iOS 5 beta 6 uitgebracht. Met Redsn0w kun je jailbreaken al zul je wel eerst een volledige herstart moeten doen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

beta testingHet iPhone Dev Team heeft een nieuwe versie van RedSn0w uitgebracht. Versie 0.9.8b6 is bedoeld om de nieuwste betaversie van iOS 5 te kunnen jailbreaken. De jailbreak is overigens wel tethered en er gelden een aantal voorzorgsmaatregelen. Zo moet je een volledige herstart van je toestel doen (clean shutdown voordat je met jailbreaken begint. Ook zijn bootlogo’s momenteel met opzet uitgeschakeld. Bij het tethered booten zul je daarom een zwart scherm zien.

Je kunt via de commandoregel de logo’s wel weer activeren, als je dat wilt. Alle downloadlinks zijn te vinden op de website van het iPhone Dev Team. Daar vind je ook nadere instructies. iOS 5 beta 6 en deze nieuwe versie van RedSn0w zijn uitsluitend bedoeld voor ontwikkelaars en ervaren gebruikers.

Vanwege vakantie van jailbreak-auteur Paul kunnen we momenteel geen support geven via de reacties. Wel kun je uiteraard terecht in ons jailbreakforum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 13:34
Categorie Jailbreak
Onderwerpen iphone dev team, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.