Know-Fast-icon

Know Fast leert je iedere dag iets nieuws in een paar minuten

Je bent nooit te oud om te leren, zeker niet als je Know Fast op je iPhone zet. Deze gratis app geeft je dagelijks een leerzame video, in een categorie die je zelf kiest.

Know-Fast-icon

Iets nieuws leren kan heel leuk zijn, maar vaak hebben we geen tijd (of zin) om in de studieboeken te duiken. Met Know Fast leer je iedere dag iets nieuws aan de hand van een korte video, zodat je in een paar minuten weer iets nieuws hebt ontdekt.

Voordat je Know Fast kunt gebruiken, kies je eerst uit drie verschillende categorieën. Tik bijvoorbeeld op de koksmuts om een educatief filmpje te openen met betrekking tot koken, of tik op een tempel om een geschiedenisvideo te bekijken.

Know-Fast Know-Fast

Know Fast: Leermoment van anderhalve minut

Het filmpje dat wij vandaag te zien kregen leerde ons iets over geschiedenis, en nam slechts anderhalve minuut in beslag. Ideaal als je in de trein zit onderweg naar huis of op de bus staat te wachten dus.

Na afloop van het leermoment van de dag geef je aan of je iets nieuws geleerd hebt, of dat het om een ‘verspilling van je hersencellen’ ging. Vervolgens kun je de video 24 uur lang opnieuw afspelen, waarna hij om 15:00 uur vervangen wordt door een nieuwe leerzame video. Als je vrienden van Facebook en Twitter ook Know Fast gebruiken, kun je (door je account te koppelen) zien welke leerzame video’s ze bekeken hebben.

Het hangt natuurlijk van jou af of je iedere dag bereid bent om een video van Know Fast te bekijken. Zolang de video’s net zo leuk blijven als degene die wij vandaag te zien kregen, zijn wij in ieder geval bereid om anderhalve minuut vrij te maken voor deze toegankelijke, leerzame app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2015, 15:00
Categorie Apps
Onderwerp educatief

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.