StompBox: een voetpedaal voor je iPhone-gitaarversterker

De StompBoxController is een voetpedaal voor bij je iPhone-gitaarversterker. Op het apparaat wijs je een van de twaalf effecten in een app toe aan de vier knoppen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

StompBoxControllerSluit je een gitaar aan op je iPhone, dan kun je hem met de juiste apps gebruiken als versterker. GarageBand voor de iPad ondersteunt de functie ook, maar iShred Live doet er een schepje bovenop. Deze gitaarversterkende app werkt goed in combinatie met de StompBox, een voetpaneel waarmee je schakelt tussen verschillende geluidssets. Omdat je hem met je voeten bedient, hoef je niet je smartphone er bij te pakken wanneer je een andere stijl nodig hebt voor een nummer.

Zo’n voetpedaal gebruiken gitaristen al langer. In het pedaal sla je een aantal instellingen op voor je versterker, zodat je met een enkele druk er tussen wisselt. De StompBox doet ongeveer hetzelfde: je wijst een van de 12 versterkingseffecten toe aan een van de vier knoppen op het apparaat, waarna je hem op de grond legt en je voeten gebruikt om deze knoppen in te drukken. Je sluit hem aan via de 30-pins connector onderop de iPhone en hangt je gitaar er aan via de 3,5 mm poort waar je normaal een koptelefoon op aansluit.

De StompBox kost 99 dollar, de bijbehorende app is gratis. Heb je interesse, dan koop je hem via de volgende website.

Downloaden: iShred Live (gratis)

StompBoxController

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2011, 16:34
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen gitaar, versterker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.