Kensington PowerBack: iPad-hoes met ingebouwde batterij

Kensington heeft de PowerBack aangekondigd: een iPad-beschermhoes met een ingebouwde batterij. Ook zijn een stroomlader en een autolader aangekondigd.

kensington powerbackDe Kensington PowerBack is een accessoire die we nog niet eerder hebben gezien: een hoes met een ingebouwde extra batterij. Tegelijk bevat de Kensington PowerBack een uitklapbaar voetje, zodat je de iPad rechtop kunt zetten. De PowerBack bevat een batterij met een capaciteit van 4400 mAh, die je via een micro-usb-aansluiting kunt opladen. Het handige is ook dat je de volledige iPad kunt opladen en synchroniseren via deze aansluiting, dus mocht je al klaar zijn voor de Europese overstap naar de micro-usb-opladers, dan heb je met deze kickstand nog maar één stroomadapter nodig.

De houder is staand en liggend te gebruiken en de batterij is goed voor 5 uur extra gebruik van je iPad. Goedkoop is het niet: 129,99 dollar, maar dan krijg je wel twee jaar garantie.

kensington powerboltKensington kondigde via een persbericht nog meer accessoires aan, zoals een Wall Pack Duo Charger waarmee je gelijktijdig twee iPad, iPhones en iPods kunt opladen via één stopcontact. Er zit ook een afneembare usb-kabel bij als je de apparaten wilt synchroniseren met een computer. De derde aankondiging is de Kensington PowerBolt Duo Car Charger, een autolader met twee aansluitingen om je iPad, iPhone en iPad op te laden. Deze twee producten kosten $29,99 per stuk.

Meer info: persbericht Kensington

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2010, 20:42
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, ipad, kensington

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.