Spijkerjack voor WWDC 2018

Ontwikkelaars krijgen spijkerjack en speldjes op WWDC 2018

Opwarmertje voor de keynote

Apple geeft ontwikkelaars die dit jaar WWDC bezoeken een jeansjack en pins om erop vast te spelden, waaronder een landenvlaggetje.

Het zal je niet ontgaan zijn: WWDC 2018 gaat maandag van start. De meeste ontwikkelaars en de media zijn al in San José, waar over minder dan 24 uur de aankondigingen van start gaan. Ontwikkelaars kunnen allemaal in dezelfde outfit in de zaal gaan zitten, want ze kregen van Apple een zwart Levi’s spijkerjack met speldjes. Vorig jaar was dat ook al het geval. Dit jaar zitten er echter een Animoji-speldje bij…

Elk jaar geeft Apple een trui, jas of ander kledingstuk. Het ene jaar is het een waterdicht jack tegen de regen, dit jaar is het een zwart spijkerjack. Het verschil met voorgaande jaren is dat het logo niet langer erop is geborduurd, maar is aangebracht met een los speldje, die je er ook gemakkelijk weer af kunt halen. Dat maakt het wat makkelijker om het jack ook na het event te dragen, zonder dat je steeds vragen krijgt waar die letters WWDC voor staan. Of dat je steeds wordt aangeklampt door mensen met een ‘geweldig idee’ die hopen dat je een gratis app voor ze willen maken.

Spijkerjack voor WWDC 2018
Foto via 9to5Mac

Helaas is het een ‘gewoon’ spijkerjack en niet het slimme jasje dat Levi’s in samenwerking met Google heeft ontwikkeld.

De speldjes bleken vorig jaar een groot succes; vandaar dat Apple ze nu ook weer uitdeelt. Tijdens de sessies worden er soms nog meer speldjes uitgedeeld. Dit jaar zit er eentje bij met een Animoji-beer en een ‘mind is blown’-emoji.

Maandagavond vanaf 19:00 uur lees je op iCulture over alle aankondigingen. Zet daarom desktopnotificaties voor iCulture aan op de desktop, in de app of volg al het nieuws via @iCulture op Twitter!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2018, 21:35
Categorie Apple
Onderwerp wwdc 2018

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.