Goedkoop Cellet-hoesje van eBay blijkt namaak

Een iPhoneclub-lezer kocht via eBay een goedkoop Cellet-hoesje. Het bleek echter een nepproduct van kunstleer, dat qua uiterlijk ook wat afwijkingen vertoonde. Maar hij kostte dan ook maar de helft van de normale winkelwaarde.

Cellet Executive CaseiPhoneclub-lezeres B. van den Hoek bestelde voor €17 een Cellet Executive-hoesje via eBay. Veel goedkoper dan in de winkel, waar zo’n hoesje toch zeker €35 kost. De eBay-verkoper gebruikte originele productfoto’s die ook op de website van Cellet zelf te vinden zijn. Alles wees op een interessant koopje: voor minder dan de helft dan de normale winkelwaarde. Na bezorging bleek echter dat er sprake was van namaak: het hoesje bleek niet van leer en het uiterlijk was ook iets anders.

Gelukkig deed de eBay-handelaar niet moeilijk: de koper mocht haar nephoesje terugsturen en kreeg geld terug. Nu wil dat natuurlijk niet zeggen dat je altijd genept wordt als je accessoires op eBay goedkoper kunt aanschaffen, maar het kan geen kwaad om toch even op te letten.

Cellet hoesje van eBay

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2008, 15:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen aanbieding, accessoire, ebay, leer, nep

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.