iTableous: een iPhone 4, maar dan als salontafel

Ontwerper Benjamin Bachmeier is zo dol op de iPhone, dat hij er een tafel met 40 inch tv erin verwerkt op baseerde.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iTableousHet is misschien geen Microsoft Surface door zijn gebrek van een touchscreen, maar mooi is de iTableous wel. Deze ontzettend grote iPhone 4-salontafel is groot genoeg om er een 40 inch scherm in kwijt te kunnen, waar een PlayStation 3 en gehackte PC die zowel Windows als OS X draait op aangesloten zijn. In alle gleuven en gaten van de telefoon zit hardware verwerkt om de tafel zo nuttig mogelijk te maken.

Zo zitten er in de 3,5 mm jack en de gewoonlijke speakergaten van de iPhone luidsprekers, om het geluid van de getoonde dingen op het scherm te laten horen. De volumeknoppen lijken veranderd te zijn in draaiknoppen om je volume mee aan te passen. Kijk je in de simkaartslot, dan zie je alle apparatuur die in het apparaat zit aangesloten. CD’s en DVD’s schuif je in de speler verstopt in de 30-pin connector. Met behulp van een aantal ijzeren stangen zet je de iPhone 4 omhoog, zodat je onder andere de HD-camera die op de gewoonlijke plek zit kunt gebruiken om te filmen. Al is deze misschien niet al te handzaam voor vakantiekiekjes.

De iTableous is een project van Benjamin Bachmeier. Het is ook de vraag of de tafel ooit zijn woonkamer zal verlaten: omdat hij een gehackte versie van OS X draait, zorgen licenties ervoor dat verkoop niet is toegestaan. Mocht hij echter toch ooit te koop aangeboden worden, dan zal het waarschijnlijk een prijzig apparaatje worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2011, 22:19
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerpen hackintosh, tafel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.