Aan Tafel: wegwijzer naar 15.000 Belgische restaurants

Aan Tafel bevat informatie over de 15.000 beste Belgische restaurants. Je kunt ook recensies lezen, zelf een beoordeling schrijven of een tafel reserveren.

aan tafel icoonJe wilt uit eten gaan, maar omdat je in België bijna overal lekker kunt eten heb je moeite met kiezen. Aan Tafel is een app die je de weg wijst. Je kunt vanuit de app direct een tafel reserveren en de route opvragen. De app bevat meningen van critici, chefs, Bekende Vlamingen en gasten. In de iPhone-app Aan Tafel zijn de 15.000 beste restaurants van België opgenomen.

De app ziet er smaakvol uit, biedt een knop om zelf een restaurant te behoordelen en heeft een overzichtelijke datumprikker om een tafel te reserveren. Als er speciale deals te halen zijn, bijvoorbeeld een gratis drankje of happy hour, staat dat op een soort blauw kartonnen ticket in de app. Aan Tafel is gemaakt door Truvo, het bedrijf achter de Belgische Gouden Gids. Aan Tafel! (met uitroepteken) is ook de naam van een andere app, met de 84 lekkerste recepten van Smulweb.

Downloaden: Aan Tafel (gratis, iOS 5.0+, iPhone 3GS+)

aan tafel belgie 1 aan tafel belgie 2

Tipgever: Peter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2012, 16:48
Categorie Lifestyle
Onderwerpen belgische apps, restaurant, tafel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.