Aan Tafel: Belgische restaurant-app kan nu taxi bellen

Aan Tafel heeft een update gekregen. De Belgische restaurantapp toont reviews van restaurants, je kan reserveren en nu ook een taxi bestellen. Bovendien zijn reviews van experts van Morgen, Standaard, Knack en andere media toegevoegd.

aan tafel icoonAfgelopen november verscheen de app Aan Tafel, een Belgische restaurantapp die met 4,5 sterren behoorlijk goed werd ontvangen. De app werd 50.000 keer gedownload. Deze week is de eerste grote update van Aan Tafel verschenen, die twee handige functies bevat. Is de maaltijd iets té gezellig geworden en heb je flink wat pilsjes of flessen wijn opengetrokken, dan kun je voortaan vanuit de app meteen een taxi bestellen. Je kunt vooraf of na afloop van de maaltijd een taxi reserveren om weer veilig thuis te komen. Goudengids.be geeft aan dat het eigenlijk de bedoeling is om je Valentijnsdiner soepel te laten verlopen.

aan tafel iphoneHet is immers niet zo romantisch om stomdronken met je geliefde naar de taxi te strompelen. Aan Tafel toont drie taxibedrijven, gebaseerd op je locatie. Je kunt één ervan selecteren die vervolgens komt voorrijden. Als je een volgende keer weer één van de 15.000 restaurants uit de app boekt kun je meteen een taxi erbij bestellen. Het is daardoor niet meer nodig om het bedienend personeel te vragen of ze een taxi willen bellen. Dat doe je voortaan zelf, vanuit de app.

Aan Tafel van goudengids.be is een Belgische restaurantapp waarmee je kunt zoeken op basis van keuken, budget en voorzieningen van het restaurant. Je kunt rechtstreeks een tafel reserveren vanuit de app en reviews van andere gasten zien. De tweede nieuwe functie die in deze update is toegevoegd is het tonen van meningen van experts, zoals recensenten van De Morgen, De Standaard, Knack, Petite Futé, en Saveurs.be aan toegevoegd. Bovendien zitten er nu scores van Gault Millau in de app.

Downloaden: Aan Tafel (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2013, 8:15
Categorie Lifestyle
Onderwerpen belgische apps, restaurant, tafel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.