Nomad: Nederlands bijzettafeltje voor tablets

De Nomad is een tablet-tafel voor naast de bank of bed, waarbij je de iPad rechtop kunt zetten in een sleuf. Dit Nederlandse product is ook zelf te maken.

nomad tablet tafelEen bijzettafeltje met een gleuf om je iPad rechtop te kunnen zetten, zodat je de tv-gids handsfree kunt raadplegen. Dat is de Nomad, gemaakt door het Nederlandse productlabel Spell. Nomad zorgt ervoor dat je het scherm van je iPad kunt aflezen en tegelijk ruimte houdt voor een drankje en een bak met borrelnoten of kaasblokjes. De Nomad-tafel is ook handig voor mensen die teksten willen typen op hun iPad, omdat er nog voldoende ruimte overblijft voor een draadloos toetsenbord.

De tafel is verkrijgbaar met een sleuf in verschillende afmetingen, zodat het ook geschikt is voor de iPad mini. Je kunt de Nomad naast de bank of naast je bed zetten. De prijs is afhankelijk van de uitvoering en je kunt kiezen uit zwart, wit, rond of vierkant, maar reken op zo’n 300 euro. Voor de IKEA-hackers: je favoriete woonwarenhuis heeft een tafeltje* met een soortgelijke voet, die je met een zelfgemaakt tafelblad kunt ombouwen tot een tablet-tafel.

* Dit tafeltje Stockholm zit niet meer standaard in de IKEA-assortiment, maar er zijn in de winkel soms nog wel exemplaren te vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2013, 13:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen nomad, tafel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.