iStation iPad-dock haalt de Apple I terug op je bureau

De iStation van M.I.C. Gadget brengt je terug naar de tijd van de Apple I en Apple II. De iPad-dock is gemaakt van hout of wit plastic en heeft een opbergvak voor een toetsenbord.

istation-retroAls je een bepaalde leeftijd hebt, ken je de originele Apple I misschien nog wel. Apple bracht het apparaat uit als een bouwpakket: je moest zelf de circuitboards samenvoegen en een kast timmeren, waarbij hout veruit favoriet bleek te zijn. Het apparaat kostte 666,66 dollar en dat was voor die tijd een aardige prijs voor een thuiscomputer. Hout was voor veel mensen makkelijk te verwerken en bij elke bouwmarkt verkrijgbaar. Wie het leuk vindt om terug in de tijd te gaan, koopt nu bij MIC Gadget een retro-replica met de naam iStation.

De iStation is in feite een houder voor je iPad. Voor $85,90 exclusief verzendkosten komt de iStation jouw kant op. Er is ook een witte plastic uitvoering voor mensen die liever een replica van de Apple II hebben. Het zou eigenlijk een beige behuizing moeten zijn, maar een witte kleur zal tegenwoordig misschien beter verkopen. De hoge prijs heeft te maken met het meegeleverde Bluetooth-toetsenbord. De iPad is onder drie verschillende hoeken te plaatsen en er zit ook een usb-poort, microSD-slot en een 3,5 mm stereo audio-ingang op.

https://www.youtube.com/watch?v=Tob2FG0NRCU&feature=player_embedded

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2011, 10:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple, emergency, game, retro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.