iSint pakt uit: leuke iPhone-cadeaus voor Sinterklaas

Sinterklaas en iPhone: zoek je een cadeautje voor een iPhone-bezitter, dan geeft iPhoneclub je een flinke hoeveelheid cadeau-ideeën, van serieus tot absurd en van schoencadeau tot groots uitpakken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ihorn iphoneDe tijd begint te dringen om Sinterklaascadeautjes te kopen. Ben je op zoek naar dat ene leuke iPhone-cadeau, dan ben je bij iPhoneclub aan het juiste adres. Wij hebben een selectie gemaakt van allerlei cadeautjes in verschillende prijsklassen. Alle cadeaus zijn bij gangbare Nederlandse webwinkels te koop en liggen binnen 24 uur op je deurmat. En omdat we Hollanders zijn, zijn sommige producten nog afgeprijsd ook. We hebben bewust geen Macs en iPads in de lijst gezet, omdat je daarvoor morgen bij Apple’s Black Friday-sale terecht kunt.

iHorn

iHorn (zie hierboven) is een akoestische speaker voor de iPhone, waarmee je het geluid kan versterken. Deze vrolijk gekleurde speaker heeft geen batterijen nodig en versterkt het geluid met 13 decibel. De iHorn is onbreekbaar, is gemaakt van siliconenrubber en verkrijgbaar in groen en zwart. Je kunt de iPhone opladen terwijl hij in de iHorn zit. Tegelijk is de iHorn te gebruiken als houder, bijvoorbeeld tijdens het kijken van een filmpje. We schreven al eens over een soortgelijke hoorn, die er exact hetzelfde uitziet: de Bone Horn Stand.

Prijs: €14,95
Te koop bij: MegaGadget

iHealth Bloeddrukmeter

medisana bloeddrukmeterBinnenkort in een review op iPhoneclub: de Medisana Bloeddrukmeter. Met dit apparaat kun je thuis je bloeddruk in de gaten houden, dus ideaal voor mensen die erop moeten letten. Het dockingstation voor de iPhone meet nauwkeurig je systolische en diastolische bloeddruk en hartfrequentie. Met een app op de iPhone (of iPad of iPod touch) lees je de metingen af. Vervolgens kun je de metingen analyseren en doorsturen, bijvoorbeeld naar je arts. De iHealth Bloeddrukmeter van Medisana werkt volgens de classificatie van de Wereldgezondheidsorganisatie en de bijbehorende dock laadt meteen je iPhone op. We demonstreerden de iHealth al eens in onze videopodcast iCulture Weekly. Ook verkrijgbaar: Medisana Bloedglucosemeter (€99).

Prijs: €129
Te koop bij: Wehkamp

iTunes-cadeaubonnen

itunes-gift-cardsEen iTunes-cadeaubon is de ultieme last-minute oplossing voor wie écht niet kan kiezen. Handig is dat meerdere winkelketens momenteel de iTunes-cadeaubonnen in de aanbieding hebben. Zo koop je bij Free Record Shop twee bonnen van €25 voor €40 (actie geldt tot 27 november of zolang de voorraad strekt). Te duur? Dan kun je ook een bon van €25 kopen voor €20 (geldig van 3 tot 5 december). Voor deze actie zul je wel naar de winkel moeten en er geldt een maximum van 5 cadeaubonnen per persoon. Ook bij Dixons kun je de iTunes-cadeaubonnen met korting kopen.

Prijs: €15, €20, €25 etc.
Te koop bij: diverse winkels

Brodit Autohouder voor iPhone 4/4S

brodit-passive-holder-iphone-4Met de iPhone in de hand bellen mag écht niet. Deze Brodit Autohouder is afgestemd op jouw type auto, waarbij je de iPhone aan het dashboard of de autoruit kunt bevestigen. De houder is ook geschikt voor de iPhone 4S en is passief, dus je kunt de iPhone er niet meteen mee opladen. Aan de onderkant is ruimte gemaakt om een oplaadkabel te bevestigen. Je kunt de houder makkelijk meenemen naar een andere auto. Voor de bevestiging in de auto is er een voucher beschikbaar. Meer autohouders.

Prijs: €19,95 (was €28,95)
Te koop bij: iPhoneclub-shop

Ivory bureautelefoon

ivori-desktop-telefoonMaak van je iPhone een bureautelefoon. De Ivori heeft een opbergvak voor je iPhone, waardoor je nooit meer je telefoon kwijt bent. De telefoonhoorn functioneert echt, zodat je net als vroeger weer de telefoon kunt oppakken. Installeer je een retro-draaischijfapp, dan geef je deze telefoon een nog authentieker uiterlijk. De hoorn sluit je aan op de headset-aansluiting van de telefoon en onderop is ruimte voor een oplaadkabel. Door de constructie is de Ivori ook geschikt voor andere smartphones. Handig en origineel voor mensen die veel tijd op kantoor moeten bellen.

Prijs: €39,95
Te koop bij: MegaGadgets

Mophie Juice Pack Powerstation 2

mophie-juice-pack-powerstationDe Mophie Juice Pack Powerstation is een batterij met een capaciteit van 4000 mAh, waarmee je je iPhone, iPad en andere usb-apparatuur kunt opladen. Je laadt je iPhone er viermaal zo snel mee op als met een normale oplaadbatterij en hij heeft een efficiëntie tot 90 procent. De vier lampjes geven aan hoeveel stroom er nog beschikbaar is. De Mophie Juice Pack is uitgevoerd in zwart met zilver. Je kunt je iPhone er meermaals mee opladen en de batterij is krachtig genoeg voor het laden van een iPad. We hebben regelmatig over Mophie-producten geschreven. Of bekijk meer batterijen.

Prijs: €79,95
Te koop bij: iPhoneclub-shop

Gear4 Bumper Case

theband-blackDe originele Bumper-case van Apple is met een prijs van €29 behoorlijk prijzig. De Britse fabrikant Gear4 werd vooral bekend door de Angry Birds-hoesjes en -speakers die ze op de markt brengen, maar ze maken ook een kwalitatief goede Bumper-case. Die kost maar de helft. De case is bedoeld voor de iPhone 4, maar is niet geschikt voor de iPhone 4S vanwege andere locatie van de volumeknoppen. De case is ook rechtstreeks bij Gear4.com in andere kleuren te krijgen (rood, groen, zwart, grijs) maar dan betaal je de volle prijs van £19,99. Bij Wehkamp is deze case een stuk goedkoper. Meer cases.

Prijs: €14,99 (was €19,99)
Te koop bij: Wehkamp

Fisher Price iPhone-houder

fisher price iphonehouderJe nieuwe iPhone geef je misschien niet zo snel aan een peuter, maar heb je nog een oude iPhone 3G of 3GS liggen, dan kun je je kind met apps laten spelen zonder dat de iPhone beschadigd raakt. Fisher Price heeft speciale apps uitgebracht via iTunes, zoals Dierengeluiden en Dieren tellen. De iCan-houder beschermt je iPhone: een doorzichtig plaatje over het scherm voorkomt krassen en de kleurige handgrepen zorgen ervoor dat de iPhone niet op de grond kan stuiteren. Ook geschikt voor eerste generatie iPhone en diverse iPod touch-generaties.

Prijs: €20,95 (was €22,95)
Te koop bij: Wehkamp

Parrot AR.Drone

parrot ardroneDe Parrot AR.Drone was de eerste iPhone-bestuurbare helikopter. Inmiddels is de helikopter geïmiteerd door veel goedkopere exemplaren, maar wil je de real thing dan kun je de AR.Drone nu vaak met extra korting krijgen. De Parrot quadricopter creëert een eigen Wi-Fi-netwerk, zodat je op afstand het apparaat kunt besturen vanaf je iPhone of iPod touch (of desnoods Android). Je kunt ook een spelletje AR.Pursuit spelen om met meerdere spelers tegelijk een luchtgevecht uit te voeren. De app om de quadricopter te besturen is gratis verkrijgbaar. Er zitten 2 ingebouwde camera’s is en je hebt een bereik tot ca. 50 meter. De helikopter haalt een topsnelheid van 18 km/uur. Een goedkoper alternatief is de AppCopter (€60). Of lees ons review van de iHelicopter, een soortgelijke helikopter.

Prijs: €260,10 (was €299,99)
Te koop bij: Wehkamp

Angry Birds-speaker

angry birds speakerDeze speaker is tegelijk een docking-station voor je iPhone of iPod touch, maar dan in de vorm van een groen varken met helm, zoals je uit het spelletje Angry Birds kent. De speaker heeft een aanpasbaar basgeluid en een volumeknop. Voor gebruik met andere mp3-spelers en laptops is er een AUX-ingang aanwezig. Volgens de fabrikant kun je zelfs de iPad 2 aansluiten op deze speaker, maar wij vermoeden dat het bouwwerk dan niet meer zo stabiel is. Ook de zwarte en de rode vogel zijn bij deze winkel te koop als speaker. Daarnaast kun je de Angry Birds-hoesjes in drie uitvoeringen kopen (geel, groen en rood). Lees ook onze artikelen over Angry Birds.

Prijs: €79,95
Te koop bij: Soundwear

Scott DJ Console

scott dj consoleMet deze knaloranje Scott DJX 10I speel je muziek van je iPhone af, terwijl je ondertussen je toestel oplaadt. Tegelijk is het ook een DJ-set, waarmee je muziek kunt mixen en realtime scratchen via het Jog Wheel. Het is ook mogelijk om samples en effecten toe te voegen. Je hoeft er geen professionele DJ voor te zijn. De mixerfunctie heeft 2 kanalen. Als aansluitingen zijn AUX, microfoon, audio/video en USB aanwezig. Aansluiten op het stopcontact doe je met de meegeleverde AC-adapter.

Prijs: €199 (was €249)
Te koop bij: Wehkamp

Harman Kardon Soundsticks III

harman-kardon-soundsticks-iiiDe Soundsticks van Harman Kardon zijn uitgegroeid tot een design-klassiekers, waarmee al veel prijzen zijn gewonnen. De doorzichtige speakers passen onopvallend in je interieur. De speakers op de foto zijn de opvolger van de Soundsticks II, bestaande uit twee satellietspeakers en een subwoofer. Bedienen doe je via tiptoetsen. Voor de aansluiting van de iPhone of andere smartphone of mp3-speler is een mini-jackplug (3,5 mm) aanwezig. De positie van de boxen is instelbaar. De subwoofer weegt 2,2 kg en de losse boxen wegen 700 gram per stuk. Deze speakers werden tentoongesteld in het Museum of Modern Art in New York en is in de loop van de tijd nauwelijks veranderd qua design. De audiotechniek is echter ook in orde.

Prijs: ca. €150
Te koop bij: Soundwear en Electrokoopjes

Just Mobile AluPen

just-mobile-alupenDe AluPen van Just Mobile is gemaakt van aluminium en ziet eruit als een ouderwets potlood – maar dan eentje waarmee je op het scherm van je iPhone of iPad kunt tekenen. Handig voor mensen met dikke vingers, of mensen die op het scherm van hun iPhone willen tekenen en schilderen. De zachte rubberen tip maakt geen krassen op het scherm en door de eenvoudige constructie is dit een stylus die niet kapot kan. De AluPen won in 2010 de Spark Award Silver vanwege het slimme design. Er is ook een variant met bureauhouder. Meer styli.

Prijs: €29,95
Te koop bij: iPhoneclub-shop

AppWheel

appwheelRacespelletjes spelen mag ook als je nog geen 18 bent. De AppWheel is een racestuurtje voor de iPhone, geschikt voor ieder racespel. Het stuur heeft en doorsnede van 18,5 cm en hij is 4 cm dik. Je stopt de iPhone of iPod touch in het stuurtje en scheuren maar! Door de ergonomische vormgeving kun je de functies op het scherm nog goed bedienen en heb je extra grip.

Prijs: €12,95
Te koop bij: MegaGadgets

Steve Jobs-biografie

biografie-steve-jobsHet is nu al dé bestseller van 2011: de biografie van Steve Jobs. Heb je een vriend of familielid die ‘m nog niet heeft, dan is dit een mooi cadeau. De geautoriseerde biografie werd met medewerking van Steve Jobs geschreven, tot kort voor het overlijden van de Apple-topman. De biografie is honderden pagina’s dik en is geschreven op basis van interviews met Jobs, zijn medewerkers, vrienden, familieleden en concurrenten.

Prijs: €25
Te koop bij: Bol.comNederlandse editie of Amerikaanse editie

Philips Wake-up Light met iPhone-dock

wake-up-light-philipsHet valt niet mee om ‘s ochtends uit bed te komen, nu de dagen korter en de ochtenden donkerder worden. De Philips Wake-up Light maakt je wakker met vogelgeluiden of met muziek uit je eigen iPhone (of iPod). De lamp wekt de indruk van een opkomende zon, zodat je langzamerhand wakker wordt en uitgeslapen uit bed stapt. De lichtintensiteit neemt tot tot 300 lux voor natuurlijk ontwaken. Je kunt ook schemersimulatie doen, om rustig in slaap te vallen met muziek die steeds verder wordt gedimd. Lees ook ons artikel over de Wake-up Light.

Prijs: €129
Te koop bij: Bol.com

Apps maken voor de iPhone

Heel wat mensen willen apps maken voor de iPhone, maar het kost wel wat moeite om écht aan de slag te gaan. Ken je iemand die al maandenlang praat over het bouwen van een eigen app, maar nog steeds geen actie heeft ondernomen, dan kan dit boek het duwtje in de rug geven. ‘Apps maken voor de iPhone’ is geschreven door Koen Pijnenburg, de ontwikkelaar van de Buienradar-app. Het boek legt uitgebreid uit hoe je een app maakt, inclusief uitleg van code. Het ontwerpen van apps en ontwerp methoden, het iPhone Developer Program en de iPhone SDK komen aan bod. Lees ook ons review over ‘Apps maken voor de iPhone’.

Prijs: €19,99
Te koop bij: Bol.com

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.