iPhoneclub opent iCulture Repair, partnershop voor iPhone-reparaties

Bij iCulture Repair kun je zeer eenvoudig je iPhone ter reparatie aanbieden. Is de klacht onbekend, dan kun je zonder problemen je iPhone gratis laten onderzoeken. Voor elke iPhone reparatie word je bij iCulture Repair, onderdeel van iPhoneclub.nl, snel geholpen.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhone reparatiesBij iPhoneclub krijgen we regelmatig de vraag of we een betrouwbaar reparatieadres weten, waar je met een kapot scherm of een defecte iPhone terecht kunt. Vanaf vandaag hopen wij dat betrouwbare adres te mogen zijn, want na een lange integratieperiode kondigen we vol trots onze eigen reparatieshop aan die je kunt bezoeken via repair.iphoneclub.nl.

We hebben hiervoor een betrouwbare partner gevonden, die namens ons de reparaties uitvoert. We zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Smartphoneworld.nl in Breda. Met iCulture Repair hopen we dat mensen hun kapotte iPhone niet meer moedeloos aan de kant leggen, maar de moeite nemen om voor een relatief klein bedrag hun toestel te laten repareren. Zelf doen is lastig en riskant als je niet goed weet waar je moet beginnen. iCulture Repair voert de reparaties snel en betrouwbaar voor je uit, waarbij je steeds weet waar je aan toe bent.

Zo voert iCulture Repair een gratis onderzoek van je iPhone uit, waarbij je na onderzoek wordt geïnformeerd over de reparatiekosten. Je beslist daarna zelf of je de reparatie ook daadwerkelijk wilt laten uitvoeren en indien je daartoe niet overgaat betaal je alleen de verzendkosten. De reparaties worden op basis van no cure, no pay uitgevoerd. iCulture Repair voert reparaties uit als je van Apple geen garantie meer krijgt. De reparatieservice werkt met 100% originele onderdelen en geeft drie maanden garantie op elke reparaties. Alle monteurs van iCulture Repair/ Smartphoneworld zijn volledig getraind en worden regelmatig bijgeschoold. Net als bij de al bestaande accessoireshop ligt de nadruk ook bij deze reparatiedienst op service. Je wordt tijdens elke stap van het reparatieproces uitgebreid geïnformeerd over de status van de reparatie en krijgt ook te horen hoe lang de reparatie nog gaat duren. In de meeste gevallen wordt je iPhone op de dag van ontvangst nog gerepareerd en teruggestuurd, zodat je snel weer een werkende iPhone in huis hebt.

In de nabije toekomst zullen we via onze eigen partnershop ook reparaties voor de iPad en iPod touch aanbieden. Onze reparatiepartner Smartphoneworld voert deze reparaties wel al uit, maar voor de partnershop concentreren we ons in eerste instantie even op de iPhone, om dan snel uit te breiden naar de overige iDevices. Hieronder vind je alle reparaties per type iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2011, 12:37
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerpen defect, reparatie, smartphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.