Proximus zet aanval in op Mobile Vikings met goedkoop mobiel internetpakket (België)

Proximus gaat in België starten met Generation Connect, een prepaid-kaart voor 20 euro, waarmee je 2GB dataverkeer, 2000 sms-berichten en tot 80 belminuten. Ze richten zich daarmee op de markt van Mobile Vikings.

generation connectDe Belgische operator Proximus zaagt aan de stoelpoten van concurrent Mobile Vikings. De Belgacom-dochter heeft een nieuw prepaid-pakket aangekondigd, gericht op grootverbruikers van mobiel internet. Generation Connect is een prepaid-kaart voor 20 euro, goed voor 2 gigabyte internetverkeer in België. Je krijgt er ook 2.000 sms-berichten en tot 80 belminuten bij. Het bijzondere van Generation Connect is dat er 10 megabyte dataroaming is inbegrepen.

Maak je hier geen gebruik van, dan kun je de niet-gebruikte roamingdata meenemen naar de volgende maand. Op deze manier kun je maximaal 100 megabyte dataroaming bij elkaar sparen. Maximaal 5.000 klanten kunnen zich aanmelden voor Generation Connect. Proximus wil daarmee zorgen dat alleen de fanatieke mobiele internetters het kunnen gebruiken.

Daar mee lijken ze het vooral gemunt te hebben op Mobile Vikings, die een 2 gigabyte databundel voor €12 levert (geen SMS en belminuten inbegrepen). Bij Mobile Vikings kun je ook voor €15 een bundel afsluiten met 2 GB dataverkeer, 2.000 sms-berichten en tot 62 belminuten. Bij de sms-berichten zijn 1.000 stuks bedoeld om naar andere Mobile Vikings-klanten te sturen.

Proximus’ aanbod is vergelijkbaar, is iets duurder maar bevat ook iets meer belminuten. Ze willen zich onderscheiden door een 3G-netwerk van betere kwaliteit te beloven.

Meer info: Generation Connect

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2011, 19:01
Categorie Providers
Onderwerpen connector, proximus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.