iPhone met Full Metal Jacket Case overleeft val uit rijdende Jeep

De Full Metal Jacket Case omhult je iPhone met aluminium, waardoor mogelijke klappen beter worden opgevangen.

Full Metal JacketDe meeste cases beschermen je iPhone bij een val, maar bij ruigere klappen is schade vaak niet te voorkomen. De Full Metal Jacket Case belooft je iPhone ook op zwaardere momenten te beschermen. De case is volledig gemaakt van aluminium moet eerst zelf kapotgaan, voordat je iPhone onherstelbaar beschadigd raakt.

De Full Metal Jacket Case kan door zijn ontwerp je iPhone beschermen als er bijvoorbeeld een auto overheen rijdt. Althans, dat blijkt uit een video van de makers. Hierin wordt er wel vrij langzaam over de iPhone heen gereden. Een valpartij uit een rijdende Jeep weet de iPhone ook te overleven.

Je iPhone overleeft dus makkelijker een val bij het gebruik van de Full Metal Jacket, maar een garantie voor alle schade is het niet. De hoes bevat bijvoorbeeld nogal wat gaten en bedekt niet het scherm, waardoor een steentje of scherp voorwerp nog steeds schade kan veroorzaken. De Full Metal Jacket is verkrijgbaar voor de iPhone 4, iPhone 4S en iPhone 5. Je kunt hem nu alvast bestellen, waarna hij op 15 december wordt verzonden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2012, 15:39
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.