iPhone firmware 2.0.1 in testfase, iPod touch firmware 1.1.5 al beschikbaar

Apple en AT&T zijn bezig om firmware 2.0.1 voor de iPhone te testen, zo blijkt uit serverlogs. Voor mensen met een iPod touch die de betaalde upgrade naar 2.0 niet willen maken is er een kleine upgrade van 1.1.4 naar 1.1.5 beschikbaar.

iPhone Firmware 2.0.1Apple is al bezig met het testen van iPhone firmware 2.0.1, zo blijkt uit serverlogs van BoyGeniusReport. De locatie van de testers viel ook te traceren: ze zitten in San Francisco, op zo’n 40 minuten van Cupertino en in Atlanta, waar het hoofdkwartier van AT&T Mobility is gevestigd. De website vermoedt dat iPhone firmware 2.0.1 snel beschikbaar kan komen omdat de tests al ruim voor de lancering van firmware 2.0 zijn begonnen.

Het gaat bij de gedetecteerde firmwareversies om build 5B101 (iPhone) en 5B103 (iPhone 3G).

Ben je iPod touch-gebruiker en heb je geen zin om €7,99 te betalen voor de upgrade naar firmware 2.0, dan heeft Apple nu een gratis upgrade voor je. Met 1.1.5 krijg je de beschikking over een update die waarschijnlijk alleen de bugs en lekken oplost maar niet de nieuwe functies zoals MobileMe- en Exchange-ondersteuning en toegang tot de App Store bevat. Je kunt het via iTunes installeren of los downloaden (165MB).

De update is verkrijgbaar via iTunes als gratis update voor bezitters van een iPod touch (let op: geen iPhone!) met versie 1.1.4.

Via: BoyGeniusReport en Ars Technica
Dankjewel, Destiny!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2008, 21:13
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ipod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.