iPhone Dev Team: nog geen Pwnage Tool, wel bewijs jailbreak iPhone 3G

Het iPhone Dev Team heeft zojuist bewijs getoond van de aankomende jailbreak van de iPhone 3G. Helaas is Pwnage Tool 2.0 nog steeds niet vrijgegeven en is ook nog onbekend of en wanneer er een unlock volgt voor de iPhone 3G.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3G jailbreakHet iPhone Dev Team heeft zojuist weer een aankondiging gedaan op hun weblog blog.iphone-dev.org. Er is helaas nog geen nieuwe Pwnage Tool beschikbaar, maar wel is duidelijk gemaakt dat de iPhone 3G ook een jailbreak gaat krijgen, waardoor het mogelijk wordt om niet-gesigneerde applicaties te kunnen draaien vanuit de nieuwe Installer.app en Cydia. De nieuwe Installer.app (versie 4) wordt overigens ook zeer snel verwacht als eerste beta. Vreemd genoeg wordt er nog niets verteld over een unlock van de iPhone 3G, maar ons vermoeden is dat het Dev Team niet het achterste van de tong laat zien.

Ondertussen zou ook de counter op yiphone.org teruggeteld moeten zijn, maar die website is tijdelijk overbelast geraakt. Nieuwe informatie en/of een unlocktool van Geohot lijkt echter nog niet te zijn vrijgegeven.

Meer info: iPhone Dev Team – Not sat on our hands…

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:42
Categorie Jailbreak
Onderwerpen iphone dev team, pwnage tool

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.