iPhone-case Cordli maakt je geluidskabels korter

iPhone-case Cordli maakt je geluidskabels een stuk korter, door ze in een speciale achterkant te lussen.

CordliDe Cordli iPhone-case wil het een stuk makkelijker maken om een te lange geluidskabel bij een koptelefoon met je mee te dragen. Door het snoer door de achterkant te lussen worden de losse stukken flink wat korter, waardoor je niet langer met een overbodig stuk snoer hoeft rond te lopen. Een speciale iPhone 5- en iPhone 5S-variant van de hoes leidt de kabel naar de onderzijde van de iPhone, zodat hij goed aangesloten kan worden op de geluidspoort.

Door de kabel in je iPhone-case te steken blijft hij volgens de makers goed beschermd, terwijl hij in bijvoorbeeld je broekzak beschadigd kan raken. Bij het gebruik van de case kan een geluidskabel ongeveer 25 centimeter korter worden.

De Cordli kan op het moment alleen worden besteld via Kickstarter. Door daar minstens 15 dollar te doneren kom je in aanmerking voor de hoes. Je moet dan echter ook nog eens 15 dollar aan verzendkosten doneren om de case naar Nederland of België te laten versturen. Het project loopt nog ongeveer twee weten, en de makers hopen in die tijd 8.900 dollar in te zamelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2013, 15:00
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.