iPhone Battery Case is reservebatterij en holster ineen

Met de iPhone Battery Case van Chinavasion kun je de iPhone opladen terwijl hij aan je heup hangt. De case heeft een broekriemclip en een ingebouwde 1500 mAh-batterij.

holsterHet is niet bepaald een fashion statement, deze iPhone-holster van China Vasion bedoeld voor de eerste generatie iPhone en de iPhone touch. Maar praktisch én goedkoop is het wel: slechts €16,19 per stuk en als je meer koopt krijg je nog wat extra korting. De iPhone Battery Case is gemaakt van leer en aan de onderkant voorzien van een batterij-compartiment met een Lithium-Ion-Polymeer-batterij. Deze heeft een capaciteit van 1500 mAh (3,7V) en is in ongeveer 3 uur volledig op te laden. Het materiaal van de case is ABS Plastic en schapenleer.


Hoewel de case is bedoeld voor de eerste generatie iPhone zou je denken dat de iPhone 3G er ook wel in past. Toch is dat nog even afwachten: de fabrikant maakt namelijk melding van een Firewire-interface en dat zijn nou net de interfaces die bij verschillende speakerdocks problemen opleveren. Nog een andere waarschuwing: volgns de fabrikant mag je de iPhone Battery Case niet zomaar op een usb-kabel of op een stroomadapter aansluiten om de batterij op te laden. Om schade te voorkomen heb je een originele usb-stroomadapter van Apple nodig. De benodigde usb-kabel wordt meegeleverd.

Via: China Vasion

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 augustus 2008 om 20:45
Onderwerp
Categorie
Accessoires
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.