Reacties voor: De lentecollectie is er: iPhone-hoesjes in lichtere kleuren

Apple heeft weer een reeks aan nieuwe iPhone-hoesjes aangekondigd. Er zijn nieuwe kleuren voor de iPhone 7-hoesjes, zowel siliconen als leer. Ook voor de iPhone SE kun je kiezen uit nieuwe kleuren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Hoezo is het leren product(RED) hoesje voor de SE nieuw? Ik heb afgelopen woensdag 15 maart via apple.nl exact dit hoesje besteld. Bij de omschrijving op de Apple website stond ook specifiek product(RED) voor iPhone SE.

  2. Ja, koop een mooie smartphone en doe er een lelijk hoesje omheen. Ik snap echt die beredenering niet. De meeste mensen nemen na twee jaar een nieuwe phone dus so what als de oude wat beschadigd is. Iedereen zit te mokken dat ze een mooi ontwerp willen maar verdoezelen dat met een prutshoes. Zonde dat Apple nog tijd maakt voor het design.

  3. @Nick Seamore: Als het gaat om lelijke hoesjes ben ik het met je eens. Maar Apple maakt mooie hoesjes. Ik snap heel goed dat mensen hun iPhone willen beschermen.

    Ook gewoon zodat de iPhone heel blijft als je m laat vallen oid. Zo ook het voorkomen van krassen. Het is buitengewoon vervelend om tegen krassen en beschadigingen aan te kijken.

    Na twee jaar koopt iedereen een nieuwe iPhone? Veel mensen niet, of anders verkopen ze de oude liever voor een goed bedrag door, dus zonder krassen en beschadigingen.

  4. Blij, het middernachtblauw hoesje ziet er prachtig uit! (6S)

  5. Blij dat er iemand op de afdeling “Hoesjes, Bandjes en Kleurtjes” wel hard doorgewerkt heeft en ons verblijdt met deze prachtige innovatieve ontwerpen…

    Laten we hopen dat de inspiratie van deze harde werkers overslaat naar de afdelingen Mac en iPad…

  6. @Nick Seamore: Ik doe graag liever dan 2 jaar met mijn telefoon, aangezien totaal niet nodig is vooral bij een Iphone om deze dan te vervangen.
    En dan als nog als ik na 2 jaar een nieuwe Iphone zou willen, dan wil ik deze wel redelijk netjes kunnen door verkopen(Dan blijft die ook meer waard).

  7. @thecrazygun11: Gelukkig dat middernachtblauw behouden is!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.