iPhone 6c case 1

Mogelijke behuizing iPhone 6c te zien op foto’s

Op gelekte foto's is de mogelijke behuizing van de iPhone 6c te zien. De iPhone 6c wijkt af van de iPhone 5c, bij de camera en speakers.

Op gelekte foto’s van Future Supplier is de mogelijke behuizing van de de iPhone 6c te zien. Deze iPhone krijgt wederom een 4-inch-scherm en lijkt daarmee sterk op de huidige iPhone 5c. De nieuwe behuizing verschilt echter op één manier van de bestaande variant: de iPhone 5c heeft een inkeping voor de True Tone-ledflitser die Apple in de iPhone 5s heeft geïntroduceerd.

iPhone 6c case 1

De foto’s van de mogelijke iPhone 6c-behuizing wijken op nog een manier af van de huidige iPhone 5c. Het nieuwe model lijkt veel meer gaten onderop te hebben voor luidsprekers, wat lijkt te wijzen op een hoger geluidsvolume.

iPhone 6c case 2

Volgens meerdere bronnen is Apple van plan dit jaar drie iPhones uit te brengen. Naast de opvolgers van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zou er een nieuw 4-inch-model gepland staan, vergelijkbaar met de iPhone 5c. De exacte specificaties van deze iPhones zijn op het moment nog niet bekend, maar de gelekte foto’s doen vermoeden dat de iPhone 6c is gebaseerd op de iPhone 5s. De twee hebben immers allebei een True Tone-ledflitser. Deze flitser wordt in deze langwerpige vorm niet meer door Apple gebruikt op nieuwe iPhones: hoewel ook de iPhone 6 en iPhone 6 Plus een dubbele ledflitser hebben, is deze gewoon rond.

De mogelijke iPhone 6c lijken al vroeg te zijn gelekt: het is maart en Apple brengt nieuwe iPhones doorgaans uit in september. Helemaal ongehoord is het echter niet. Afgelopen jaar lekte de eerste iPhone-details ook uit in maart. Veel van deze geruchten bleken achteraf te kloppen.

Bedankt voor de tip, @Steeffoon!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2015, 17:45
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.