iPhone 6 crescent gate

iPhone 6-bezitters klagen over scheve selfiecamera

Gebruikers van de iPhone 6 klagen over een scheef zittende frontcamera. Deze camera laat een grijze streep zien op de iPhone, maar werkt nog naar behoren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6 crescent gateNa verhalen over buigende iPhones en verkleurde antennestrepen, is er nu nog een klacht onder iPhone 6-bezitters opgedoken. Een groeiend aantal gebruikers ontdekt namelijk dat de frontcamera scheef in de iPhone zit. Dat brengt geen praktische problemen met zich mee, maar zorgt er wel voor dat de iPhone 6 er iets minder mooi uitziet. Aan de zijkant van de scheve camera zie je namelijk een grijze streep zitten.

Het cameraprobleem vindt soms pas na een tijdje plaats. Een bepaalde beweging van de iPhone zorgt ervoor dat de camera ineens verschuift, waardoor hij iets meer naar links of rechts zit. De camera blijft vanuit zijn nieuwe positie als vanouds functioneren, maar veel iPhone-bezitters vinden de verschuiving reden om naar de Apple Store te gaan. Met succes: op Reddit zijn meerdere verhalen over vervangen iPhones, nadat de misplaatste camera werd getoond.

In de Apple Stores zou Apple in sommige gevallen het scherm van de iPhone 6 vervangen. Anderen kregen gelijk een nieuwe iPhone 6 mee. Wat er in de Nederlandse Apple Store gebeurt met scheve camera’s is vooralsnog onduidelijk.

Via Business Insider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2014, 18:19
Categorie iDevices
Onderwerpen camera, iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.