9292 storing

OV-dienst 9292 kampt met storing

9292 heeft op het moment last van een storing, waardoor reisinformatie in de iOS-app door een onbekende fout niet wordt getoond.

9292 storingDe iOS-app van 9292 heeft op het moment last van problemen, waardoor in veel gevallen geen reisadvies wordt getoond. Je krijgt alleen de melding “er is een onbekende fout opgetreden”, waarna je kunt teruggaan om het opnieuw te problemen. De storing wordt veroorzaakt door de planner die achter de app schuilt.

9292 vertelt aan iCulture dat reizigers vaak foutmeldingen te zien krijgen in de iOS-app. De meldingen zijn echter niet definitief: bij ons lukte het na meerdere malen proberen alsnog om een advies in 9292 te zien. In een bericht aan iCulture vertelde 9292 het volgende:

[Er zijn] momenteel issues met de reisadviezen, hierdoor krijgen reizigers vaak foutmeldingen en pas na een aantal keer lukt het een reisadvies te krijgen. We zijn heel hard aan het werk om het probleem op te lossen. Het zit niet in de app maar in de planner die de adviezen afgeeft.

Verder wijst 9292 er op dat de laatste versie van de app niet vereist is om de nieuwe live-informatie te zien. De onlangs verschenen update heeft de nieuwe functionaliteit echter geoptimaliseerd. Het wordt daarom aangeraden deze update wel te installeren: het kan zijn dat reisadviezen zonder deze nieuwe versie niet correct worden getoond.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2014, 11:52
Categorie Apps
Onderwerp 9292

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.