Reacties voor: iPhone 3G unlock met X-SIM werkt / iPhone Dev Team update

De website GSMVN uit Vietnam bevestigt dat de X-SIM-methode werkt. Ze laten dat zien in een fotogalerie, waarin ze een vooraf geactiveerde iPhone gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. (HONGAARS)
    Boldog Születésnapot pytey! Most nem tudunk neked egy letölthetÅ‘ születésnapi ajandékot adni, de nagyon hamar az is megérkezik!
    BETEKENT:
    (ENGELS)
    Happy birthday pytey! This time not tu dunk for you one letölthetÅ‘ birthday ajandékot adni , but very soon the also fetch!
    BEGRIJP HET NIET HELEMAAL

  2. Waarschijnlijk maak ik ergens een denkfout maar ik denk dat met de huidige TM abo’s zo’n unlock alleen zinvol is wanneer je zelf je provider wilt kiezen….niet uit kostenoverweging. Wil je dezelfde functionaliteit als met het TM abonnement ben je ben je waarschijnlijk duurder uit….prepaid toestel, X-sim en een abonnement lijken dan een stuk duurder dan ten tijde van de iPhone 1e generatie.

  3. Er staat iets als(als ik het goed begrijp) “Fijne verjaardag Pytey, er is op het moment nog geen te downloaden cadeau, maar het komt binnenkort”
    Nou even nadenken. Wat zou hij voor zijn verjaardag willen?
    De PWNAGE TOOL natuurlijk!!!:) Zou hij dan vandaag komen?(A)

  4. Er staat:
    Happy Birthday guys! Very Very soon we will have for you a downloadable birthday present for you, so hold on tight!

    die internet vertalers werken niet.
    Heb het ff door een echt iemand laten vertalen.

  5. YES SUPER DAN

  6. X-Sim werkt, Pwnage komt snel, maar ik woon niet in Bulgarije en heb ook geen mac 🙁 🙂

  7. Ik heb ook geen Mac, en wil de iphone 2g alleen maar opnieuw activeren en unlocken, zonder alle extra poespas en installer enzo. Zou dat met pwnage mogelijk zijn?

  8. @Carel: Je vergeet dat er ook mensen zijn die nog een lopend abonnement hebben en geen zin hebben om dubbel te betalen. Bovendien is t-mobile in mijn ogen nog altijd een minder alternatief voor KPN en Vodafone. Vooral het bereik binnenshuis is vaak bedroevend.. zowel bij mijn oude werkplek in hartje Den Haag als hier in Rotterdam-Zuid heb ik buiten ‘vol’ bereik, maar zodra ik binnenstap is het bereik vrijwel 0. Dat heb ik nog niet meegemaakt met mijn zakelijke Vodafone telefoon, en ook KPN (waar ik naartoe geswitched ben nadat mijn t-mobile abo eindelijk afgelopen was) doet het prima binnen.
    Nee… t-mobile komt er bij mij niet meer in. Geef mij maar een unlockte iPhone 3G met Vodafone of KPN sim-only.. zodra het dev-team de unlock voor elkaar heeft haal ik ‘m in Zwitserland.

  9. Je hebt geen mac maar wil dolgraag 2.0?

    Zoek een MAC in je buurt !

    https://www.iculture.nl/forum/f1/algemeen/f3/chat/16627-zoek-mac-buurt.html

  10. Haha, goed idee, AaiFoonDjoeed! Iemand in de regio Den Haag?
    Weet je ook een antwoord op mijn andere vraag die boven genoemd werd?

    Thanks

  11. @Michiel: Pwnage is enkel voor Mac,
    WinPwn is voor windows, wat enkele dagen later zal uitkomen, hopelijk…

    Planetbeing is bij het Dev-Team maar is ook samen met CMW (die van WinPwn). Dus zodra hij daar met DevTeam klaar is begint hij met CMW aan een versie voor windows…

    Site planetbeing: http://www.iphonelinux.org/index.php/Main_Pageµ

    Dit kan je best volgen op: winpwn.com

  12. ben redelijk nieuw met dit allemaal,maar wat ik wel weet dat ik de nieuwe installer wil,maar hoe werkt dat dan kan je dan via je iPhone gewoon die tool downloaden en dan zo simpel heb je installer op je iphone 3g staan?Of werkt het installeren van zon installer omslachtig?alvast bedankt!!!

  13. @El Diablo:
    Je moet je iPhone jailbraiken, wat betekent dat je je iPhone hackt omdat Apple geen andere software toelaat…. Wachten op Pwnage Tool dus. Maar die kan de iPhone 3G nog niet jailbraiken, wel activeren en unlocken. Tenzij je op de 2.0 firmwire van iPhone 2G draait kan het wel met Pwnage.

  14. oke,dus die nieuwe installer gaat niet werken op me nieuwe iphone3g gewoon van t-mobile?sorry als ik misxhien iets doms vraag maar heb er echt de balle verstand van haha,wil alleen wete hoe je als eenmaal die nieuwe installer er is je hem kan gebruiken op je iphone ……thnx!

  15. Gewoon jailbraiken met Pwnage, maar dat is nog niet uit… En als het zeer binnekort uitkomt moet je nog wachten op een update van pwnage want hij kan het enkel met de iPhone 2G doen (de oude dus) en nog niet met de iPhone 3G.

  16. oke ik begrijp het deels,haha dus eerst downloaden en dan moet je nog wachten op installer zelf dat is weer apart ofzo?iniedergeval bedankt!

  17. Dat wordt er automatisch opgezet als je een jailbraik doet…

  18. oke bedankt man weer wat geleerd

  19. Op Marktplaats is de X-Sim alweer te koop.

    iPhone 3G unlock met X-SIM

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.