Nieuwe app van de maker van iSlsk: MobileKaraoke

De ontwikkelaar van het Soulseek-programma voor de iPhone (iSlsk) is bezig met MobileKaraoke, een karaoke-programma waarmee je lyrics uit een online database kunt laden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

KaraokeDe maker van de mobiele Soulseek-applicatie iSlsk heeft zich nu gewaagd aan een nieuwe applicatie: MobileKaraoke. De teksten zijn afkomstig uit een online database, waarmee de applicatie in verbinding staat. Je kunt teksten synchroniseren, teksten uploaden zodat anderen er ook gebruik van kunnen maken en tekst ophalen van muziek die in je eigen muziekbibliotheek aanwezig is.

Je bent tijdens het gebruik van MobileKaraoke niet afhankelijk van je Wi-Fi-verbinding. Verder kun je het lettertype en de grootte van de letters aanpassen. MobileKaraoke komt niet beschikbaar in de App Store en zal daarom waarschijnlijk via Installer te installeren zijn. Ontwikkelaar Eric Castro heeft een paar dagen al laten weten weten dat hij met MobileKaraoke bezig was, maar het werd pas nu door iSpazio-blog opgemerkt. Castro laat nog niet laten weten wanneer MobileKaraoke beschikbaar komt. Wel kun je alvast onderstaande video bekijken. Van iSlsk kwam een paar dagen geleden trouwens ook een nieuwe versie uit (0.3b) waarin een bug met alfabetisch sorteren is opgelost.

Meer info: MobileKaraoke

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 9:45
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.